ECOLE INDUSTR. L. COLLARD

Contactgegevens ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE INDUSTR. L. COLLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU TIR 10; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65336016 (+32-65336016) 65336016 (+32-65336016)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE INDUSTR. L. COLLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE INDUSTR. L. COLLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE INDUSTR. L. COLLARD
Products information ECOLE INDUSTR. L. COLLARD

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ECOLE INDUSTR. L. COLLARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE INDUSTR. L. COLLARD
(Get full report from official database of BE for ECOLE INDUSTR. L. COLLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE INDUSTR. L. COLLARD
Addition kinds of activities for ECOLE INDUSTR. L. COLLARD

26530201. Dozen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, solid fiber: made from purchased materials
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van ECOLE INDUSTR. L. COLLARD in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. Laat een reactie achter voor ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. ECOLE INDUSTR. L. COLLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. Leave a respond for ECOLE INDUSTR. L. COLLARD. ECOLE INDUSTR. L. COLLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE INDUSTR. L. COLLARD op de google maps. Adres en contacten ECOLE INDUSTR. L. COLLARD
Location of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD on the google maps. Address and contacts of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE INDUSTR. L. COLLARD ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: FLLAPIERE BENJAMIN NV | WKP KALIBRATIE EN ADVIESCENTRUM | PHILIPPE KODECK | PECOTEX | Brouns M

Other related companies as ECOLE INDUSTR. L. COLLARD: FLLAPIERE BENJAMIN NV | WKP KALIBRATIE EN ADVIESCENTRUM | PHILIPPE KODECK | PECOTEX | Brouns M

ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf ECOLE INDUSTR. L. COLLARD bevindt zich op het adres: AVENUE DU TIR 10; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in ECOLE INDUSTR. L. COLLARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, openstaande posities, locatie van ECOLE INDUSTR. L. COLLARD op de kaart.

ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, company assigned to the tax number BE03349151611. The company ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is located at the address: AVENUE DU TIR 10; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in ECOLE INDUSTR. L. COLLARD were not found.
The main activity of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD is not available. You also can look at reviews of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, open positions, location of ECOLE INDUSTR. L. COLLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE INDUSTR. L. COLLARD, employees, financial statistics.