FLLAPIERE BENJAMIN NV

Contactgegevens FLLAPIERE BENJAMIN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLAPIERE BENJAMIN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLAPIERE BENJAMIN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegveld 7 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-47-46 32-56-41-47-46

Fax (fax): 32-56-42-19-93 32-56-42-19-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLAPIERE BENJAMIN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLAPIERE BENJAMIN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLAPIERE BENJAMIN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLAPIERE BENJAMIN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLAPIERE BENJAMIN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLAPIERE BENJAMIN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLAPIERE BENJAMIN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLAPIERE BENJAMIN NV
Products information FLLAPIERE BENJAMIN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08370178222
Ondernemingsnummer: 6017730712
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLLAPIERE BENJAMIN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLAPIERE BENJAMIN NV
(Get full report from official database of BE for FLLAPIERE BENJAMIN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLAPIERE BENJAMIN NV
Addition kinds of activities for FLLAPIERE BENJAMIN NV

17940000. Uitboren | Excavation work
22410406. gimps | Gimps
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
54619905. donuts | Doughnuts
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij FLLAPIERE BENJAMIN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLAPIERE BENJAMIN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLAPIERE BENJAMIN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLAPIERE BENJAMIN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van FLLAPIERE BENJAMIN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLAPIERE BENJAMIN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLAPIERE BENJAMIN NV. Laat een reactie achter voor FLLAPIERE BENJAMIN NV. FLLAPIERE BENJAMIN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLAPIERE BENJAMIN NV. Leave a respond for FLLAPIERE BENJAMIN NV. FLLAPIERE BENJAMIN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLAPIERE BENJAMIN NV op de google maps. Adres en contacten FLLAPIERE BENJAMIN NV
Location of FLLAPIERE BENJAMIN NV on the google maps. Address and contacts of FLLAPIERE BENJAMIN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLAPIERE BENJAMIN NV FLLAPIERE BENJAMIN NV: Decramer A | CUISINES ARCOWOOD | Anseeuw J | C.V.O.-H.T.I. ST-ANTONIUS | T. COOMANS DE BRACH?NE

Other related companies as FLLAPIERE BENJAMIN NV: Decramer A | CUISINES ARCOWOOD | Anseeuw J | C.V.O.-H.T.I. ST-ANTONIUS | T. COOMANS DE BRACH?NE

FLLAPIERE BENJAMIN NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLAPIERE BENJAMIN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08370178222. Het bedrijf FLLAPIERE BENJAMIN NV bevindt zich op het adres: Vliegveld 7 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLLAPIERE BENJAMIN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLAPIERE BENJAMIN NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLAPIERE BENJAMIN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLAPIERE BENJAMIN NV, openstaande posities, locatie van FLLAPIERE BENJAMIN NV op de kaart.

FLLAPIERE BENJAMIN NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLAPIERE BENJAMIN NV, company assigned to the tax number BE08370178222. The company FLLAPIERE BENJAMIN NV is located at the address: Vliegveld 7 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLLAPIERE BENJAMIN NV were not found.
The main activity of FLLAPIERE BENJAMIN NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLAPIERE BENJAMIN NV is not available. You also can look at reviews of FLLAPIERE BENJAMIN NV, open positions, location of FLLAPIERE BENJAMIN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLAPIERE BENJAMIN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLAPIERE BENJAMIN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLAPIERE BENJAMIN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLAPIERE BENJAMIN NV, employees, financial statistics.