AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW
Private companiesBusiness Services • AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW

Contactgegevens AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEBRUGGENSTRAAT 55; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92254644 (+32-92254644) 92254644 (+32-92254644)

Fax (fax): +32 (16) 353-12-19 +32 (16) 353-12-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW
Products information AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW

BTW identificatienummer (tax): BE01856109619
Ondernemingsnummer: 5729614257
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW
(Get full report from official database of BE for AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW
Addition kinds of activities for AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW

356302. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
79220103. Casting bureau, theatraal | Casting bureau, theatrical
83310000. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW in sociale netwerken
Look for responds of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. Laat een reactie achter voor AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. Leave a respond for AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW. AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW op de google maps. Adres en contacten AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW
Location of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW on the google maps. Address and contacts of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW

Andere gerelateerde bedrijven als come AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: DROOGKUIS STOOMSCHIP | MARC FEYS | Kwanten Pascal | B. CLEYMANS | DE POST

Other related companies as AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW: DROOGKUIS STOOMSCHIP | MARC FEYS | Kwanten Pascal | B. CLEYMANS | DE POST

AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856109619. Het bedrijf AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW bevindt zich op het adres: TWEEBRUGGENSTRAAT 55; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, openstaande posities, locatie van AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW op de kaart.

AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, company assigned to the tax number BE01856109619. The company AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is located at the address: TWEEBRUGGENSTRAAT 55; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW were not found.
The main activity of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW is not available. You also can look at reviews of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, open positions, location of AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVONDLEERG.INST.O.L.VROUW, employees, financial statistics.