BEROEPSKREDIET

Contactgegevens BEROEPSKREDIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEROEPSKREDIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEROEPSKREDIET

Regio (region): Gent, België

Adres (address): GRAAF VAN VLAANDERENPLEIN 19; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92693939 (+32-92693939) 92693939 (+32-92693939)

Fax (fax): +32 (61) 801-50-15 +32 (61) 801-50-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEROEPSKREDIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEROEPSKREDIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEROEPSKREDIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEROEPSKREDIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEROEPSKREDIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEROEPSKREDIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEROEPSKREDIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEROEPSKREDIET
Products information BEROEPSKREDIET

BTW identificatienummer (tax): BE04212402343
Ondernemingsnummer: 5285491943
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypothèques.. Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit. Crédit à la consommation. Prêts hypothécaires and crédits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEROEPSKREDIET
(Get full report from official database of BE for BEROEPSKREDIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEROEPSKREDIET
Addition kinds of activities for BEROEPSKREDIET

10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
20649912. Lollipops en andere harde snoepjes | Lollipops and other hard candy
28190920. Strontiumverbindingen of zouten, anorganisch | Strontium compounds or salts, inorganic
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
76990505. Industriële gereedschapslijpen | Industrial tool grinding

Werken bij BEROEPSKREDIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEROEPSKREDIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEROEPSKREDIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEROEPSKREDIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

Zoek naar antwoorden van BEROEPSKREDIET in sociale netwerken
Look for responds of BEROEPSKREDIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEROEPSKREDIET. Laat een reactie achter voor BEROEPSKREDIET. BEROEPSKREDIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEROEPSKREDIET. Leave a respond for BEROEPSKREDIET. BEROEPSKREDIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEROEPSKREDIET op de google maps. Adres en contacten BEROEPSKREDIET
Location of BEROEPSKREDIET on the google maps. Address and contacts of BEROEPSKREDIET

Andere gerelateerde bedrijven als come BEROEPSKREDIET BEROEPSKREDIET: FUNةRAILLES DU HAMEAU | VAN LOOVEREN & CO | VRIELYNCK | MOONEN | Quartier Sauvage-De Wilde

Other related companies as BEROEPSKREDIET: FUNةRAILLES DU HAMEAU | VAN LOOVEREN & CO | VRIELYNCK | MOONEN | Quartier Sauvage-De Wilde

BEROEPSKREDIET is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BEROEPSKREDIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212402343. Het bedrijf BEROEPSKREDIET bevindt zich op het adres: GRAAF VAN VLAANDERENPLEIN 19; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Crédit à la consommation. Prêts hypothécaires and crédits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypothèques.. Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BEROEPSKREDIET is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEROEPSKREDIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEROEPSKREDIET, openstaande posities, locatie van BEROEPSKREDIET op de kaart.

BEROEPSKREDIET is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is BEROEPSKREDIET, company assigned to the tax number BE04212402343. The company BEROEPSKREDIET is located at the address: GRAAF VAN VLAANDERENPLEIN 19; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banques and organismes de crédit. Crédit à la consommation. Prêts hypothécaires and crédits immobiliers. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypothèques.. Services: Banque..
The main activity of BEROEPSKREDIET is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEROEPSKREDIET is not available. You also can look at reviews of BEROEPSKREDIET, open positions, location of BEROEPSKREDIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEROEPSKREDIET, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEROEPSKREDIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEROEPSKREDIET, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEROEPSKREDIET, employees, financial statistics.