TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

Particuliere bedrijvenBosbouw • TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM
Private companiesForestry • TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

Contactgegevens TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDEN-VLIESLAAN 68; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50334611 (+32-50334611) 50334611 (+32-50334611)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM
Products information TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM
(Get full report from official database of BE for TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM
Addition kinds of activities for TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

287401. fosfaten | Phosphates
17310101. Warmtekrachtkoppeling specialisatie | Cogeneration specialization
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
34219902. Swords | Swords
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec

Werken bij TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. Laat een reactie achter voor TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. Leave a respond for TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM. TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM op de google maps. Adres en contacten TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM
Location of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM on the google maps. Address and contacts of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: COUCKY | KAPSALON JEANNINE | LI P'TIT BOTIC | Dekuyper D | ANTOINE LANOYE

Other related companies as TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM: COUCKY | KAPSALON JEANNINE | LI P'TIT BOTIC | Dekuyper D | ANTOINE LANOYE

TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM bevindt zich op het adres: GULDEN-VLIESLAAN 68; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, openstaande posities, locatie van TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM op de kaart.

TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, company assigned to the tax number BE09842346191. The company TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is located at the address: GULDEN-VLIESLAAN 68; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM were not found.
The main activity of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM is not available. You also can look at reviews of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, open positions, location of TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM, employees, financial statistics.