NEW SELECT CAR

Contactgegevens NEW SELECT CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW SELECT CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW SELECT CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SOMBREFFE 5; 6221; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71818177 (+32-71818177) 71818177 (+32-71818177)

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW SELECT CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW SELECT CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW SELECT CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW SELECT CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW SELECT CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW SELECT CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW SELECT CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW SELECT CAR
Products information NEW SELECT CAR

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in NEW SELECT CAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW SELECT CAR
(Get full report from official database of BE for NEW SELECT CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW SELECT CAR
Addition kinds of activities for NEW SELECT CAR

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
30690206. Laken, rubber of rubberen stof | Sheeting, rubber or rubberized fabric
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
79930203. Pinball machine | Pinball machine

Werken bij NEW SELECT CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW SELECT CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW SELECT CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW SELECT CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van NEW SELECT CAR in sociale netwerken
Look for responds of NEW SELECT CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW SELECT CAR. Laat een reactie achter voor NEW SELECT CAR. NEW SELECT CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW SELECT CAR. Leave a respond for NEW SELECT CAR. NEW SELECT CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW SELECT CAR op de google maps. Adres en contacten NEW SELECT CAR
Location of NEW SELECT CAR on the google maps. Address and contacts of NEW SELECT CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW SELECT CAR NEW SELECT CAR: F van Lanschot Bankiers (België) NV/SA | W.A.K. | GARAGE VAN DEN BROECKE | INTERMOTEL *** NV | MARIE-LOUISE VANMIERLO

Other related companies as NEW SELECT CAR: F van Lanschot Bankiers (België) NV/SA | W.A.K. | GARAGE VAN DEN BROECKE | INTERMOTEL *** NV | MARIE-LOUISE VANMIERLO

NEW SELECT CAR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW SELECT CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf NEW SELECT CAR bevindt zich op het adres: RUE DE SOMBREFFE 5; 6221; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in NEW SELECT CAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW SELECT CAR is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW SELECT CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW SELECT CAR, openstaande posities, locatie van NEW SELECT CAR op de kaart.

NEW SELECT CAR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW SELECT CAR, company assigned to the tax number BE03243408203. The company NEW SELECT CAR is located at the address: RUE DE SOMBREFFE 5; 6221; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in NEW SELECT CAR were not found.
The main activity of NEW SELECT CAR is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW SELECT CAR is not available. You also can look at reviews of NEW SELECT CAR, open positions, location of NEW SELECT CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW SELECT CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW SELECT CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW SELECT CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW SELECT CAR, employees, financial statistics.