MELOTTE FARMING

Contactgegevens MELOTTE FARMING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MELOTTE FARMING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MELOTTE FARMING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEE.DE WAVRE 37; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81625924 (+32-81625924) 81625924 (+32-81625924)

Fax (fax): +32 (82) 881-98-43 +32 (82) 881-98-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MELOTTE FARMING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MELOTTE FARMING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MELOTTE FARMING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MELOTTE FARMING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MELOTTE FARMING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MELOTTE FARMING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MELOTTE FARMING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MELOTTE FARMING
Products information MELOTTE FARMING

BTW identificatienummer (tax): BE05955932617
Ondernemingsnummer: 6163299560
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MELOTTE FARMING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MELOTTE FARMING
(Get full report from official database of BE for MELOTTE FARMING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MELOTTE FARMING
Addition kinds of activities for MELOTTE FARMING

23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
79991410. Zeilbootverhuur | Sailboard rental
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij MELOTTE FARMING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MELOTTE FARMING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MELOTTE FARMING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MELOTTE FARMING. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

Zoek naar antwoorden van MELOTTE FARMING in sociale netwerken
Look for responds of MELOTTE FARMING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MELOTTE FARMING. Laat een reactie achter voor MELOTTE FARMING. MELOTTE FARMING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MELOTTE FARMING. Leave a respond for MELOTTE FARMING. MELOTTE FARMING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MELOTTE FARMING op de google maps. Adres en contacten MELOTTE FARMING
Location of MELOTTE FARMING on the google maps. Address and contacts of MELOTTE FARMING

Andere gerelateerde bedrijven als come MELOTTE FARMING MELOTTE FARMING: NEW WAVE NAGELSTUDIO | DE OOSTENDS HAARD | Coloprint S.A. | Charlotte BVBA | Post Haste

Other related companies as MELOTTE FARMING: NEW WAVE NAGELSTUDIO | DE OOSTENDS HAARD | Coloprint S.A. | Charlotte BVBA | Post Haste

MELOTTE FARMING is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MELOTTE FARMING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955932617. Het bedrijf MELOTTE FARMING bevindt zich op het adres: CHEE.DE WAVRE 37; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in MELOTTE FARMING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MELOTTE FARMING is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MELOTTE FARMING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MELOTTE FARMING, openstaande posities, locatie van MELOTTE FARMING op de kaart.

MELOTTE FARMING is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MELOTTE FARMING, company assigned to the tax number BE05955932617. The company MELOTTE FARMING is located at the address: CHEE.DE WAVRE 37; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in MELOTTE FARMING were not found.
The main activity of MELOTTE FARMING is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MELOTTE FARMING is not available. You also can look at reviews of MELOTTE FARMING, open positions, location of MELOTTE FARMING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MELOTTE FARMING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MELOTTE FARMING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MELOTTE FARMING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MELOTTE FARMING, employees, financial statistics.