JET-SET AUTOMOBILES

Particuliere bedrijvencommunicatie • JET-SET AUTOMOBILES
Private companiesCommunications • JET-SET AUTOMOBILES

Contactgegevens JET-SET AUTOMOBILES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JET-SET AUTOMOBILES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JET-SET AUTOMOBILES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JETTE 545; 1090; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24204651 (+32-24204651) 24204651 (+32-24204651)

Fax (fax): +32 (71) 529-79-13 +32 (71) 529-79-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JET-SET AUTOMOBILES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JET-SET AUTOMOBILES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JET-SET AUTOMOBILES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JET-SET AUTOMOBILES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JET-SET AUTOMOBILES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JET-SET AUTOMOBILES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JET-SET AUTOMOBILES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JET-SET AUTOMOBILES
Products information JET-SET AUTOMOBILES

BTW identificatienummer (tax): BE03230773925
Ondernemingsnummer: 8375396728
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JET-SET AUTOMOBILES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JET-SET AUTOMOBILES
(Get full report from official database of BE for JET-SET AUTOMOBILES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JET-SET AUTOMOBILES
Addition kinds of activities for JET-SET AUTOMOBILES

874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
59410202. vuurwapens | Firearms
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning

Werken bij JET-SET AUTOMOBILES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JET-SET AUTOMOBILES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JET-SET AUTOMOBILES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JET-SET AUTOMOBILES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van JET-SET AUTOMOBILES in sociale netwerken
Look for responds of JET-SET AUTOMOBILES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JET-SET AUTOMOBILES. Laat een reactie achter voor JET-SET AUTOMOBILES. JET-SET AUTOMOBILES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JET-SET AUTOMOBILES. Leave a respond for JET-SET AUTOMOBILES. JET-SET AUTOMOBILES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JET-SET AUTOMOBILES op de google maps. Adres en contacten JET-SET AUTOMOBILES
Location of JET-SET AUTOMOBILES on the google maps. Address and contacts of JET-SET AUTOMOBILES

Andere gerelateerde bedrijven als come JET-SET AUTOMOBILES JET-SET AUTOMOBILES: DERBY | HOLL JO?L | J. CAJOT | DHONT GRIET | A B C

Other related companies as JET-SET AUTOMOBILES: DERBY | HOLL JO?L | J. CAJOT | DHONT GRIET | A B C

JET-SET AUTOMOBILES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JET-SET AUTOMOBILES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230773925. Het bedrijf JET-SET AUTOMOBILES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JETTE 545; 1090; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in JET-SET AUTOMOBILES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JET-SET AUTOMOBILES is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JET-SET AUTOMOBILES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JET-SET AUTOMOBILES, openstaande posities, locatie van JET-SET AUTOMOBILES op de kaart.

JET-SET AUTOMOBILES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JET-SET AUTOMOBILES, company assigned to the tax number BE03230773925. The company JET-SET AUTOMOBILES is located at the address: CHAUSS?E DE JETTE 545; 1090; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in JET-SET AUTOMOBILES were not found.
The main activity of JET-SET AUTOMOBILES is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JET-SET AUTOMOBILES is not available. You also can look at reviews of JET-SET AUTOMOBILES, open positions, location of JET-SET AUTOMOBILES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JET-SET AUTOMOBILES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JET-SET AUTOMOBILES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JET-SET AUTOMOBILES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JET-SET AUTOMOBILES, employees, financial statistics.