GROEP ARGENTA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GROEP ARGENTA
Private companiesReal Estate • GROEP ARGENTA

Contactgegevens GROEP ARGENTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP ARGENTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP ARGENTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 87; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54412398 (+32-54412398) 54412398 (+32-54412398)

Fax (fax): +32 (3) 177-85-95 +32 (3) 177-85-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP ARGENTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP ARGENTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP ARGENTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP ARGENTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP ARGENTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP ARGENTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP ARGENTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP ARGENTA
Products information GROEP ARGENTA

BTW identificatienummer (tax): BE05422271728
Ondernemingsnummer: 4224487304
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les Dégâts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP ARGENTA
(Get full report from official database of BE for GROEP ARGENTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP ARGENTA
Addition kinds of activities for GROEP ARGENTA

549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
24930300. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
35320410. Vrachtwagens (dollies), mijnbouw | Trucks (dollies), mining
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij GROEP ARGENTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP ARGENTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP ARGENTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP ARGENTA. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student Billing (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    _

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

Zoek naar antwoorden van GROEP ARGENTA in sociale netwerken
Look for responds of GROEP ARGENTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP ARGENTA. Laat een reactie achter voor GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP ARGENTA. Leave a respond for GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP ARGENTA op de google maps. Adres en contacten GROEP ARGENTA
Location of GROEP ARGENTA on the google maps. Address and contacts of GROEP ARGENTA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP ARGENTA GROEP ARGENTA: Ruitershof | Woodex SPRL | Mertens L | ECOLE FOND. COMMUNALE | CCOD

Other related companies as GROEP ARGENTA: Ruitershof | Woodex SPRL | Mertens L | ECOLE FOND. COMMUNALE | CCOD

GROEP ARGENTA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP ARGENTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05422271728. Het bedrijf GROEP ARGENTA bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 87; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Assurances. Lijst met producten zijn Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les Dégâts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van GROEP ARGENTA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP ARGENTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP ARGENTA, openstaande posities, locatie van GROEP ARGENTA op de kaart.

GROEP ARGENTA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROEP ARGENTA, company assigned to the tax number BE05422271728. The company GROEP ARGENTA is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 87; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. Assurances. List of products are Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les Dégâts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of GROEP ARGENTA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP ARGENTA is not available. You also can look at reviews of GROEP ARGENTA, open positions, location of GROEP ARGENTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP ARGENTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP ARGENTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP ARGENTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP ARGENTA, employees, financial statistics.