GARAGE WEYKMANS

Contactgegevens GARAGE WEYKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE WEYKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE WEYKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUTTICHER STRASSE 213; 4721; KELMIS/LA CALAMINE, België

Telefoon (phone): 87560021 (+32-87560021) 87560021 (+32-87560021)

Fax (fax): +32 (13) 378-48-17 +32 (13) 378-48-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE WEYKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE WEYKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE WEYKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE WEYKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE WEYKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE WEYKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE WEYKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE WEYKMANS
Products information GARAGE WEYKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08747283935
Ondernemingsnummer: 5785095214
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GARAGE WEYKMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE WEYKMANS
(Get full report from official database of BE for GARAGE WEYKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE WEYKMANS
Addition kinds of activities for GARAGE WEYKMANS

14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
22579901. Verven en afwerken cirkelvormige breien stoffen | Dyeing and finishing circular knit fabrics
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
26210401. Bondpapier | Bond paper
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
36120101. Autotransformatoren, elektrische (kracht transformatoren) | Autotransformers, electric (power transformers)
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products
50219905. rekken | Racks
51490504. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij GARAGE WEYKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE WEYKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE WEYKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE WEYKMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

Zoek naar antwoorden van GARAGE WEYKMANS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE WEYKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE WEYKMANS. Laat een reactie achter voor GARAGE WEYKMANS. GARAGE WEYKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE WEYKMANS. Leave a respond for GARAGE WEYKMANS. GARAGE WEYKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE WEYKMANS op de google maps. Adres en contacten GARAGE WEYKMANS
Location of GARAGE WEYKMANS on the google maps. Address and contacts of GARAGE WEYKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE WEYKMANS GARAGE WEYKMANS: Koningsplein ('T) | CITIBANK | BAKKERIJ FOCQUAERT JORIS | V.C. VIRGINALOIS | LATOUR J-M

Other related companies as GARAGE WEYKMANS: Koningsplein ('T) | CITIBANK | BAKKERIJ FOCQUAERT JORIS | V.C. VIRGINALOIS | LATOUR J-M

GARAGE WEYKMANS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE WEYKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747283935. Het bedrijf GARAGE WEYKMANS bevindt zich op het adres: LUTTICHER STRASSE 213; 4721; KELMIS/LA CALAMINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE WEYKMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE WEYKMANS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE WEYKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE WEYKMANS, openstaande posities, locatie van GARAGE WEYKMANS op de kaart.

GARAGE WEYKMANS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE WEYKMANS, company assigned to the tax number BE08747283935. The company GARAGE WEYKMANS is located at the address: LUTTICHER STRASSE 213; 4721; KELMIS/LA CALAMINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE WEYKMANS were not found.
The main activity of GARAGE WEYKMANS is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE WEYKMANS is not available. You also can look at reviews of GARAGE WEYKMANS, open positions, location of GARAGE WEYKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE WEYKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE WEYKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE WEYKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE WEYKMANS, employees, financial statistics.