GARAGE VANDENBRANDE

Contactgegevens GARAGE VANDENBRANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANDENBRANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANDENBRANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GRAMMONT 59; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68334900 (+32-68334900) 68334900 (+32-68334900)

Fax (fax): +32 (19) 776-63-87 +32 (19) 776-63-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANDENBRANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANDENBRANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANDENBRANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANDENBRANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANDENBRANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANDENBRANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANDENBRANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANDENBRANDE
Products information GARAGE VANDENBRANDE

BTW identificatienummer (tax): BE02262054443
Ondernemingsnummer: 6370666503
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GARAGE VANDENBRANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANDENBRANDE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANDENBRANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANDENBRANDE
Addition kinds of activities for GARAGE VANDENBRANDE

302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
26310501. Karton | Cardboard
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij GARAGE VANDENBRANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANDENBRANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANDENBRANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANDENBRANDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANDENBRANDE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANDENBRANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANDENBRANDE. Laat een reactie achter voor GARAGE VANDENBRANDE. GARAGE VANDENBRANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANDENBRANDE. Leave a respond for GARAGE VANDENBRANDE. GARAGE VANDENBRANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANDENBRANDE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANDENBRANDE
Location of GARAGE VANDENBRANDE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANDENBRANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANDENBRANDE GARAGE VANDENBRANDE: WALTER VAN ISTERDAEL | ASSELMAN GUSTAAF EN FRANS | GEZONDHEIDSCENTRUM | Phare (De) | POLICE F?D?RALE

Other related companies as GARAGE VANDENBRANDE: WALTER VAN ISTERDAEL | ASSELMAN GUSTAAF EN FRANS | GEZONDHEIDSCENTRUM | Phare (De) | POLICE F?D?RALE

GARAGE VANDENBRANDE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANDENBRANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02262054443. Het bedrijf GARAGE VANDENBRANDE bevindt zich op het adres: RUE DE GRAMMONT 59; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE VANDENBRANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VANDENBRANDE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANDENBRANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANDENBRANDE, openstaande posities, locatie van GARAGE VANDENBRANDE op de kaart.

GARAGE VANDENBRANDE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANDENBRANDE, company assigned to the tax number BE02262054443. The company GARAGE VANDENBRANDE is located at the address: RUE DE GRAMMONT 59; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE VANDENBRANDE were not found.
The main activity of GARAGE VANDENBRANDE is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANDENBRANDE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANDENBRANDE, open positions, location of GARAGE VANDENBRANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANDENBRANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANDENBRANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANDENBRANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANDENBRANDE, employees, financial statistics.