DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES

Contactgegevens DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 75; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93468573 (+32-93468573) 93468573 (+32-93468573)

Fax (fax): +32 (13) 765-16-55 +32 (13) 765-16-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES
Products information DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES

BTW identificatienummer (tax): BE04779022216
Ondernemingsnummer: 4365661621
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les Dégâts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES
(Get full report from official database of BE for DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES
Addition kinds of activities for DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES

325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
23699906. Rompers: zuigelingen ' | Rompers: infants'
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
37210201. luchtschepen | Airships
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES in sociale netwerken
Look for responds of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. Laat een reactie achter voor DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. Leave a respond for DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES. DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES op de google maps. Adres en contacten DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES
Location of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES on the google maps. Address and contacts of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: ZOETE Jeroen | Chevalet (Le) | De Clercq Julien | ESPASS PLUS | FIRMIN VERCRUYSSE

Other related companies as DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES: ZOETE Jeroen | Chevalet (Le) | De Clercq Julien | ESPASS PLUS | FIRMIN VERCRUYSSE

DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04779022216. Het bedrijf DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 75; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Assurances. Lijst met producten zijn Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les Dégâts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, openstaande posities, locatie van DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES op de kaart.

DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, company assigned to the tax number BE04779022216. The company DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is located at the address: STATIESTRAAT 75; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. Assurances. List of products are Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les Dégâts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES is not available. You also can look at reviews of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, open positions, location of DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BAUDRINGHIEN-WEEMAES, employees, financial statistics.