CRAEN VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CRAEN VERZEKERINGEN
Private companiesFood Stores • CRAEN VERZEKERINGEN

Contactgegevens CRAEN VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRAEN VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRAEN VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIAMBERLANIDREEF 2; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37752901 (+32-37752901) 37752901 (+32-37752901)

Fax (fax): +32 (69) 733-78-34 +32 (69) 733-78-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRAEN VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRAEN VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRAEN VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRAEN VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRAEN VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRAEN VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRAEN VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRAEN VERZEKERINGEN
Products information CRAEN VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07994171142
Ondernemingsnummer: 9455078125
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance contre les Dégâts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRAEN VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for CRAEN VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRAEN VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for CRAEN VERZEKERINGEN

14990601. Turfslijpen | Peat grinding
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
35410209. Lapping machines | Lapping machines
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
59630101. Levering van flessenwater | Bottled water delivery
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij CRAEN VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRAEN VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRAEN VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRAEN VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van CRAEN VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of CRAEN VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRAEN VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor CRAEN VERZEKERINGEN. CRAEN VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRAEN VERZEKERINGEN. Leave a respond for CRAEN VERZEKERINGEN. CRAEN VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRAEN VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten CRAEN VERZEKERINGEN
Location of CRAEN VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of CRAEN VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CRAEN VERZEKERINGEN CRAEN VERZEKERINGEN: IN ´T BAZAARKEN | FORTIS | Devos C BVBA | Texwel | Het Kasteel van Nieuwland

Other related companies as CRAEN VERZEKERINGEN: IN ´T BAZAARKEN | FORTIS | Devos C BVBA | Texwel | Het Kasteel van Nieuwland

CRAEN VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRAEN VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07994171142. Het bedrijf CRAEN VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: CIAMBERLANIDREEF 2; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Assurances. Lijst met producten zijn Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance contre les Dégâts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van CRAEN VERZEKERINGEN is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRAEN VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRAEN VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van CRAEN VERZEKERINGEN op de kaart.

CRAEN VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRAEN VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE07994171142. The company CRAEN VERZEKERINGEN is located at the address: CIAMBERLANIDREEF 2; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. Assurances. List of products are Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance contre les Dégâts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of CRAEN VERZEKERINGEN is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CRAEN VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of CRAEN VERZEKERINGEN, open positions, location of CRAEN VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRAEN VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRAEN VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRAEN VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRAEN VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.