Het Kasteel van Nieuwland

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Het Kasteel van Nieuwland
Private companiesFood Stores • Het Kasteel van Nieuwland

Contactgegevens Het Kasteel van Nieuwland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Kasteel van Nieuwland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Kasteel van Nieuwland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwland 6; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 56 58 48; 016 56 58 46 (+32-016 56 58 48; 016 56 58 46) 016 56 58 48; 016 56 58 46 (+32-016 56 58 48; 016 56 58 46)

Fax (fax): 016 56 58 38 (+32-016 56 58 38) 016 56 58 38 (+32-016 56 58 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Kasteel van Nieuwland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Kasteel van Nieuwland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Kasteel van Nieuwland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Kasteel van Nieuwland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Kasteel van Nieuwland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Kasteel van Nieuwland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Kasteel van Nieuwland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Kasteel van Nieuwland
Products information Het Kasteel van Nieuwland

BTW identificatienummer (tax): BE06677459716
Ondernemingsnummer: 7107849121
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hotels; Seminars (Organisation of); Halls - Rental

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Kasteel van Nieuwland
(Get full report from official database of BE for Het Kasteel van Nieuwland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Kasteel van Nieuwland
Addition kinds of activities for Het Kasteel van Nieuwland

20320100. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
38120308. Ruimtevoertuig begeleiding systemen en apparatuur | Space vehicle guidance systems and equipment

Werken bij Het Kasteel van Nieuwland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Kasteel van Nieuwland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Kasteel van Nieuwland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Kasteel van Nieuwland. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van Het Kasteel van Nieuwland in sociale netwerken
Look for responds of Het Kasteel van Nieuwland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Kasteel van Nieuwland. Laat een reactie achter voor Het Kasteel van Nieuwland. Het Kasteel van Nieuwland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Kasteel van Nieuwland. Leave a respond for Het Kasteel van Nieuwland. Het Kasteel van Nieuwland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Kasteel van Nieuwland op de google maps. Adres en contacten Het Kasteel van Nieuwland
Location of Het Kasteel van Nieuwland on the google maps. Address and contacts of Het Kasteel van Nieuwland

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Kasteel van Nieuwland Het Kasteel van Nieuwland: Olsen J | HIPPODREAM | Holstra BVBA | SUPERSAC PACKAGING BENELUX | BARIUM MINERALS INC.

Other related companies as Het Kasteel van Nieuwland: Olsen J | HIPPODREAM | Holstra BVBA | SUPERSAC PACKAGING BENELUX | BARIUM MINERALS INC.

Het Kasteel van Nieuwland is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Kasteel van Nieuwland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06677459716. Het bedrijf Het Kasteel van Nieuwland bevindt zich op het adres: Nieuwland 6; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Hotels; Seminars (Organisation of); Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Het Kasteel van Nieuwland is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Kasteel van Nieuwland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Kasteel van Nieuwland, openstaande posities, locatie van Het Kasteel van Nieuwland op de kaart.

Het Kasteel van Nieuwland is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Kasteel van Nieuwland, company assigned to the tax number BE06677459716. The company Het Kasteel van Nieuwland is located at the address: Nieuwland 6; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Party planning. List of products are Hotels; Seminars (Organisation of); Halls - Rental.
The main activity of Het Kasteel van Nieuwland is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Kasteel van Nieuwland is not available. You also can look at reviews of Het Kasteel van Nieuwland, open positions, location of Het Kasteel van Nieuwland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Kasteel van Nieuwland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Kasteel van Nieuwland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Kasteel van Nieuwland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Kasteel van Nieuwland, employees, financial statistics.