GARAGE HOUWAER-JANSSIS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • GARAGE HOUWAER-JANSSIS
Private companiesMiscellaneous Repair Services • GARAGE HOUWAER-JANSSIS

Contactgegevens GARAGE HOUWAER-JANSSIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE HOUWAER-JANSSIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE HOUWAER-JANSSIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORGWORMSESTEENWEG 21; 3891; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 11485641 (+32-11485641) 11485641 (+32-11485641)

Fax (fax): +32 (87) 551-82-49 +32 (87) 551-82-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE HOUWAER-JANSSIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE HOUWAER-JANSSIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE HOUWAER-JANSSIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE HOUWAER-JANSSIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE HOUWAER-JANSSIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE HOUWAER-JANSSIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE HOUWAER-JANSSIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE HOUWAER-JANSSIS
Products information GARAGE HOUWAER-JANSSIS

BTW identificatienummer (tax): BE03818817138
Ondernemingsnummer: 2447448730
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GARAGE HOUWAER-JANSSIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE HOUWAER-JANSSIS
(Get full report from official database of BE for GARAGE HOUWAER-JANSSIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE HOUWAER-JANSSIS
Addition kinds of activities for GARAGE HOUWAER-JANSSIS

233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
24490200. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
51530204. Soja bonen | Soybeans

Werken bij GARAGE HOUWAER-JANSSIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE HOUWAER-JANSSIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE HOUWAER-JANSSIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE HOUWAER-JANSSIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van GARAGE HOUWAER-JANSSIS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE HOUWAER-JANSSIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE HOUWAER-JANSSIS. Laat een reactie achter voor GARAGE HOUWAER-JANSSIS. GARAGE HOUWAER-JANSSIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE HOUWAER-JANSSIS. Leave a respond for GARAGE HOUWAER-JANSSIS. GARAGE HOUWAER-JANSSIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE HOUWAER-JANSSIS op de google maps. Adres en contacten GARAGE HOUWAER-JANSSIS
Location of GARAGE HOUWAER-JANSSIS on the google maps. Address and contacts of GARAGE HOUWAER-JANSSIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE HOUWAER-JANSSIS GARAGE HOUWAER-JANSSIS: D.M.H. | ISABELLE DE COCK | TOTS (DEN) | ALBERT GOFFINET | LEONIDAS

Other related companies as GARAGE HOUWAER-JANSSIS: D.M.H. | ISABELLE DE COCK | TOTS (DEN) | ALBERT GOFFINET | LEONIDAS

GARAGE HOUWAER-JANSSIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE HOUWAER-JANSSIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03818817138. Het bedrijf GARAGE HOUWAER-JANSSIS bevindt zich op het adres: BORGWORMSESTEENWEG 21; 3891; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE HOUWAER-JANSSIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE HOUWAER-JANSSIS is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE HOUWAER-JANSSIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE HOUWAER-JANSSIS, openstaande posities, locatie van GARAGE HOUWAER-JANSSIS op de kaart.

GARAGE HOUWAER-JANSSIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE HOUWAER-JANSSIS, company assigned to the tax number BE03818817138. The company GARAGE HOUWAER-JANSSIS is located at the address: BORGWORMSESTEENWEG 21; 3891; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE HOUWAER-JANSSIS were not found.
The main activity of GARAGE HOUWAER-JANSSIS is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE HOUWAER-JANSSIS is not available. You also can look at reviews of GARAGE HOUWAER-JANSSIS, open positions, location of GARAGE HOUWAER-JANSSIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE HOUWAER-JANSSIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE HOUWAER-JANSSIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE HOUWAER-JANSSIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE HOUWAER-JANSSIS, employees, financial statistics.