GARAGE DE BRUYNE

Contactgegevens GARAGE DE BRUYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE BRUYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE BRUYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHIETSTRAAT 1; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57209685 (+32-57209685) 57209685 (+32-57209685)

Fax (fax): +32 (61) 852-28-55 +32 (61) 852-28-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE BRUYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE BRUYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE BRUYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE BRUYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE BRUYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE BRUYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE BRUYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE BRUYNE
Products information GARAGE DE BRUYNE

BTW identificatienummer (tax): BE06121551513
Ondernemingsnummer: 5523620605
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GARAGE DE BRUYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE BRUYNE
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE BRUYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE BRUYNE
Addition kinds of activities for GARAGE DE BRUYNE

0131. Katoen | Cotton
233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors

Werken bij GARAGE DE BRUYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE BRUYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE BRUYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE BRUYNE. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE BRUYNE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE BRUYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE BRUYNE. Laat een reactie achter voor GARAGE DE BRUYNE. GARAGE DE BRUYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE BRUYNE. Leave a respond for GARAGE DE BRUYNE. GARAGE DE BRUYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE BRUYNE op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE BRUYNE
Location of GARAGE DE BRUYNE on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE BRUYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE BRUYNE GARAGE DE BRUYNE: Atelier du Bijou | SPEEL-O-THEEK DE WIP | Haegeman Ph | SILVIE GERITS | L'ECRIN

Other related companies as GARAGE DE BRUYNE: Atelier du Bijou | SPEEL-O-THEEK DE WIP | Haegeman Ph | SILVIE GERITS | L'ECRIN

GARAGE DE BRUYNE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE BRUYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121551513. Het bedrijf GARAGE DE BRUYNE bevindt zich op het adres: SCHIETSTRAAT 1; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE DE BRUYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE BRUYNE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE BRUYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE BRUYNE, openstaande posities, locatie van GARAGE DE BRUYNE op de kaart.

GARAGE DE BRUYNE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE BRUYNE, company assigned to the tax number BE06121551513. The company GARAGE DE BRUYNE is located at the address: SCHIETSTRAAT 1; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE DE BRUYNE were not found.
The main activity of GARAGE DE BRUYNE is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE BRUYNE is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE BRUYNE, open positions, location of GARAGE DE BRUYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE BRUYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE BRUYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE BRUYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE BRUYNE, employees, financial statistics.