DREUW

Contactgegevens DREUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DREUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

DREUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOCHSTRASSE 30; 4730; RAEREN/RAEREN, België

Telefoon (phone): 87851078 (+32-87851078) 87851078 (+32-87851078)

Fax (fax): +32 (3) 119-83-80 +32 (3) 119-83-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DREUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DREUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DREUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DREUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DREUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DREUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DREUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DREUW
Products information DREUW

BTW identificatienummer (tax): BE02199157714
Ondernemingsnummer: 5150909423
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DREUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DREUW
(Get full report from official database of BE for DREUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor DREUW
Addition kinds of activities for DREUW

382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment

Werken bij DREUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DREUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DREUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DREUW. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van DREUW in sociale netwerken
Look for responds of DREUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor DREUW. Laat een reactie achter voor DREUW. DREUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DREUW. Leave a respond for DREUW. DREUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DREUW op de google maps. Adres en contacten DREUW
Location of DREUW on the google maps. Address and contacts of DREUW

Andere gerelateerde bedrijven als come DREUW DREUW: Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas | IDEE BURO | AUTOMATISATIE VANLOOK | Autobedrijf Nuwel | DUTRY & CO NV

Other related companies as DREUW: Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas | IDEE BURO | AUTOMATISATIE VANLOOK | Autobedrijf Nuwel | DUTRY & CO NV

DREUW is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DREUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199157714. Het bedrijf DREUW bevindt zich op het adres: HOCHSTRASSE 30; 4730; RAEREN/RAEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in DREUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DREUW is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DREUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DREUW, openstaande posities, locatie van DREUW op de kaart.

DREUW is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DREUW, company assigned to the tax number BE02199157714. The company DREUW is located at the address: HOCHSTRASSE 30; 4730; RAEREN/RAEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in DREUW were not found.
The main activity of DREUW is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DREUW is not available. You also can look at reviews of DREUW, open positions, location of DREUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DREUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DREUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DREUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DREUW, employees, financial statistics.