Autobedrijf Nuwel

Contactgegevens Autobedrijf Nuwel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autobedrijf Nuwel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autobedrijf Nuwel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pathoekeweg 25; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 47 99 (+32-050 31 47 99) 050 31 47 99 (+32-050 31 47 99)

Fax (fax): 050 31 45 50 (+32-050 31 45 50) 050 31 45 50 (+32-050 31 45 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autobedrijf Nuwel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autobedrijf Nuwel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autobedrijf Nuwel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autobedrijf Nuwel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autobedrijf Nuwel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autobedrijf Nuwel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autobedrijf Nuwel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autobedrijf Nuwel
Products information Autobedrijf Nuwel

BTW identificatienummer (tax): BE03081085205
Ondernemingsnummer: 5983398437
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile dealers - Used cars; Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autobedrijf Nuwel
(Get full report from official database of BE for Autobedrijf Nuwel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autobedrijf Nuwel
Addition kinds of activities for Autobedrijf Nuwel

738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
51530106. Wilde rijst | Wild rice
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait

Werken bij Autobedrijf Nuwel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autobedrijf Nuwel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autobedrijf Nuwel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autobedrijf Nuwel. Looking for open vacancies in other companies

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

Zoek naar antwoorden van Autobedrijf Nuwel in sociale netwerken
Look for responds of Autobedrijf Nuwel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autobedrijf Nuwel. Laat een reactie achter voor Autobedrijf Nuwel. Autobedrijf Nuwel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autobedrijf Nuwel. Leave a respond for Autobedrijf Nuwel. Autobedrijf Nuwel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autobedrijf Nuwel op de google maps. Adres en contacten Autobedrijf Nuwel
Location of Autobedrijf Nuwel on the google maps. Address and contacts of Autobedrijf Nuwel

Andere gerelateerde bedrijven als come Autobedrijf Nuwel Autobedrijf Nuwel: GAL. MARIA VAN BOURGONDIث | AXON | GARAGE DENOO | FRAN?OISE DE JONGHE | BCA-Benelux Coating Applications

Other related companies as Autobedrijf Nuwel: GAL. MARIA VAN BOURGONDIث | AXON | GARAGE DENOO | FRAN?OISE DE JONGHE | BCA-Benelux Coating Applications

Autobedrijf Nuwel is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autobedrijf Nuwel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03081085205. Het bedrijf Autobedrijf Nuwel bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 25; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Garages.
De hoofdactiviteit van Autobedrijf Nuwel is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autobedrijf Nuwel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autobedrijf Nuwel, openstaande posities, locatie van Autobedrijf Nuwel op de kaart.

Autobedrijf Nuwel is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autobedrijf Nuwel, company assigned to the tax number BE03081085205. The company Autobedrijf Nuwel is located at the address: Pathoekeweg 25; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Automobile dealers - Used cars; Garages.
The main activity of Autobedrijf Nuwel is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Autobedrijf Nuwel is not available. You also can look at reviews of Autobedrijf Nuwel, open positions, location of Autobedrijf Nuwel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autobedrijf Nuwel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autobedrijf Nuwel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autobedrijf Nuwel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autobedrijf Nuwel, employees, financial statistics.