BJORN SNEPPE

Contactgegevens BJORN SNEPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BJORN SNEPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BJORN SNEPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSE STEENWEG 114; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50361955 (+32-50361955) 50361955 (+32-50361955)

Fax (fax): +32 (58) 632-63-88 +32 (58) 632-63-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BJORN SNEPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BJORN SNEPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BJORN SNEPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BJORN SNEPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BJORN SNEPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BJORN SNEPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BJORN SNEPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BJORN SNEPPE
Products information BJORN SNEPPE

BTW identificatienummer (tax): BE06596160888
Ondernemingsnummer: 3959167480
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BJORN SNEPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BJORN SNEPPE
(Get full report from official database of BE for BJORN SNEPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BJORN SNEPPE
Addition kinds of activities for BJORN SNEPPE

131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
59320302. Zeldzame boeken | Rare books
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair
80490300. Spraak specialist | Speech specialist

Werken bij BJORN SNEPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BJORN SNEPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BJORN SNEPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BJORN SNEPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van BJORN SNEPPE in sociale netwerken
Look for responds of BJORN SNEPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BJORN SNEPPE. Laat een reactie achter voor BJORN SNEPPE. BJORN SNEPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BJORN SNEPPE. Leave a respond for BJORN SNEPPE. BJORN SNEPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BJORN SNEPPE op de google maps. Adres en contacten BJORN SNEPPE
Location of BJORN SNEPPE on the google maps. Address and contacts of BJORN SNEPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BJORN SNEPPE BJORN SNEPPE: CAROLINE MATTHYS | C.V. D?COR | LJ Kerkhofs BVBA | A. SONNEVILLE | Debliquy Pierre-yves

Other related companies as BJORN SNEPPE: CAROLINE MATTHYS | C.V. D?COR | LJ Kerkhofs BVBA | A. SONNEVILLE | Debliquy Pierre-yves

BJORN SNEPPE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BJORN SNEPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06596160888. Het bedrijf BJORN SNEPPE bevindt zich op het adres: GENTSE STEENWEG 114; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in BJORN SNEPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BJORN SNEPPE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BJORN SNEPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BJORN SNEPPE, openstaande posities, locatie van BJORN SNEPPE op de kaart.

BJORN SNEPPE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BJORN SNEPPE, company assigned to the tax number BE06596160888. The company BJORN SNEPPE is located at the address: GENTSE STEENWEG 114; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in BJORN SNEPPE were not found.
The main activity of BJORN SNEPPE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BJORN SNEPPE is not available. You also can look at reviews of BJORN SNEPPE, open positions, location of BJORN SNEPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BJORN SNEPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BJORN SNEPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BJORN SNEPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BJORN SNEPPE, employees, financial statistics.