BECO CAR TRADE

Contactgegevens BECO CAR TRADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BECO CAR TRADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BECO CAR TRADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELSTRAAT 76; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14222901 (+32-14222901) 14222901 (+32-14222901)

Fax (fax): +32 (53) 798-26-13 +32 (53) 798-26-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BECO CAR TRADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BECO CAR TRADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BECO CAR TRADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BECO CAR TRADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BECO CAR TRADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BECO CAR TRADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BECO CAR TRADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BECO CAR TRADE
Products information BECO CAR TRADE

BTW identificatienummer (tax): BE07790924072
Ondernemingsnummer: 1583374023
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BECO CAR TRADE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BECO CAR TRADE
(Get full report from official database of BE for BECO CAR TRADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BECO CAR TRADE
Addition kinds of activities for BECO CAR TRADE

017900. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
15429904. Mausoleumbouw | Mausoleum construction
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes

Werken bij BECO CAR TRADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BECO CAR TRADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BECO CAR TRADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BECO CAR TRADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van BECO CAR TRADE in sociale netwerken
Look for responds of BECO CAR TRADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BECO CAR TRADE. Laat een reactie achter voor BECO CAR TRADE. BECO CAR TRADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BECO CAR TRADE. Leave a respond for BECO CAR TRADE. BECO CAR TRADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BECO CAR TRADE op de google maps. Adres en contacten BECO CAR TRADE
Location of BECO CAR TRADE on the google maps. Address and contacts of BECO CAR TRADE

Andere gerelateerde bedrijven als come BECO CAR TRADE BECO CAR TRADE: PRIVATE KAS BANK | H.B.M. SPAARBANK | DE REZE BISCUIT CHOCLATE BVBA | C.I.D. CABINET IMMOBILIER DEWAER | PAUL BELMANS

Other related companies as BECO CAR TRADE: PRIVATE KAS BANK | H.B.M. SPAARBANK | DE REZE BISCUIT CHOCLATE BVBA | C.I.D. CABINET IMMOBILIER DEWAER | PAUL BELMANS

BECO CAR TRADE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BECO CAR TRADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07790924072. Het bedrijf BECO CAR TRADE bevindt zich op het adres: ZAVELSTRAAT 76; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in BECO CAR TRADE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BECO CAR TRADE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BECO CAR TRADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BECO CAR TRADE, openstaande posities, locatie van BECO CAR TRADE op de kaart.

BECO CAR TRADE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BECO CAR TRADE, company assigned to the tax number BE07790924072. The company BECO CAR TRADE is located at the address: ZAVELSTRAAT 76; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in BECO CAR TRADE were not found.
The main activity of BECO CAR TRADE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BECO CAR TRADE is not available. You also can look at reviews of BECO CAR TRADE, open positions, location of BECO CAR TRADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BECO CAR TRADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BECO CAR TRADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BECO CAR TRADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BECO CAR TRADE, employees, financial statistics.