AUTOHANDEL VERHEYE FRANK

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AUTOHANDEL VERHEYE FRANK
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • AUTOHANDEL VERHEYE FRANK

Contactgegevens AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL VERHEYE FRANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAKKENSTEENWEG 6; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 51407416 (+32-51407416) 51407416 (+32-51407416)

Fax (fax): +32 (50) 844-62-73 +32 (50) 844-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL VERHEYE FRANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL VERHEYE FRANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL VERHEYE FRANK
Products information AUTOHANDEL VERHEYE FRANK

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in AUTOHANDEL VERHEYE FRANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL VERHEYE FRANK
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL VERHEYE FRANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL VERHEYE FRANK
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL VERHEYE FRANK

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services

Werken bij AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. Looking for open vacancies in other companies

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL VERHEYE FRANK in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. AUTOHANDEL VERHEYE FRANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. Leave a respond for AUTOHANDEL VERHEYE FRANK. AUTOHANDEL VERHEYE FRANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL VERHEYE FRANK op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL VERHEYE FRANK
Location of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL VERHEYE FRANK AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: FOUQUETS | WILLY DEBRUYNE | Liseune D | Al-Verhuur BVBA | Ducheyne J

Other related companies as AUTOHANDEL VERHEYE FRANK: FOUQUETS | WILLY DEBRUYNE | Liseune D | Al-Verhuur BVBA | Ducheyne J

AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf AUTOHANDEL VERHEYE FRANK bevindt zich op het adres: WAKKENSTEENWEG 6; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in AUTOHANDEL VERHEYE FRANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL VERHEYE FRANK op de kaart.

AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, company assigned to the tax number BE02639709472. The company AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is located at the address: WAKKENSTEENWEG 6; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in AUTOHANDEL VERHEYE FRANK were not found.
The main activity of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, open positions, location of AUTOHANDEL VERHEYE FRANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL VERHEYE FRANK, employees, financial statistics.