AUTO KARAM

Contactgegevens AUTO KARAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO KARAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO KARAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOSSELIESSTRAAT 3; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 25217626 (+32-25217626) 25217626 (+32-25217626)

Fax (fax): +32 (81) 387-91-65 +32 (81) 387-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO KARAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO KARAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO KARAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO KARAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO KARAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO KARAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO KARAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO KARAM
Products information AUTO KARAM

BTW identificatienummer (tax): BE07717041015
Ondernemingsnummer: 4316497802
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in AUTO KARAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO KARAM
(Get full report from official database of BE for AUTO KARAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO KARAM
Addition kinds of activities for AUTO KARAM

2436. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
28229906. Fluoro rubbers | Fluoro rubbers
50630504. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling equipment, electrical
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance

Werken bij AUTO KARAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO KARAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO KARAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO KARAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van AUTO KARAM in sociale netwerken
Look for responds of AUTO KARAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO KARAM. Laat een reactie achter voor AUTO KARAM. AUTO KARAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO KARAM. Leave a respond for AUTO KARAM. AUTO KARAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO KARAM op de google maps. Adres en contacten AUTO KARAM
Location of AUTO KARAM on the google maps. Address and contacts of AUTO KARAM

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO KARAM AUTO KARAM: FLCAMI SA | Texaco | MICHEL FRASELLE | ETS ST ELOI SA | Goldart NV

Other related companies as AUTO KARAM: FLCAMI SA | Texaco | MICHEL FRASELLE | ETS ST ELOI SA | Goldart NV

AUTO KARAM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO KARAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07717041015. Het bedrijf AUTO KARAM bevindt zich op het adres: GOSSELIESSTRAAT 3; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in AUTO KARAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO KARAM is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO KARAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO KARAM, openstaande posities, locatie van AUTO KARAM op de kaart.

AUTO KARAM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO KARAM, company assigned to the tax number BE07717041015. The company AUTO KARAM is located at the address: GOSSELIESSTRAAT 3; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in AUTO KARAM were not found.
The main activity of AUTO KARAM is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO KARAM is not available. You also can look at reviews of AUTO KARAM, open positions, location of AUTO KARAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO KARAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO KARAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO KARAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO KARAM, employees, financial statistics.