AUTO CENTER DE LINDE

Particuliere bedrijvencommunicatie • AUTO CENTER DE LINDE
Private companiesCommunications • AUTO CENTER DE LINDE

Contactgegevens AUTO CENTER DE LINDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO CENTER DE LINDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO CENTER DE LINDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDEBAAN 63-65; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34496339 (+32-34496339) 34496339 (+32-34496339)

Fax (fax): +32 (69) 449-36-24 +32 (69) 449-36-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO CENTER DE LINDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO CENTER DE LINDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO CENTER DE LINDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO CENTER DE LINDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO CENTER DE LINDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO CENTER DE LINDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO CENTER DE LINDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO CENTER DE LINDE
Products information AUTO CENTER DE LINDE

BTW identificatienummer (tax): BE08748107910
Ondernemingsnummer: 1438629150
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in AUTO CENTER DE LINDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO CENTER DE LINDE
(Get full report from official database of BE for AUTO CENTER DE LINDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO CENTER DE LINDE
Addition kinds of activities for AUTO CENTER DE LINDE

364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
22540102. Shirts en t-shirts (ondergoed), breien | Shirts and t-shirts (underwear), knit
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
27540100. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods

Werken bij AUTO CENTER DE LINDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO CENTER DE LINDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO CENTER DE LINDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO CENTER DE LINDE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van AUTO CENTER DE LINDE in sociale netwerken
Look for responds of AUTO CENTER DE LINDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO CENTER DE LINDE. Laat een reactie achter voor AUTO CENTER DE LINDE. AUTO CENTER DE LINDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO CENTER DE LINDE. Leave a respond for AUTO CENTER DE LINDE. AUTO CENTER DE LINDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO CENTER DE LINDE op de google maps. Adres en contacten AUTO CENTER DE LINDE
Location of AUTO CENTER DE LINDE on the google maps. Address and contacts of AUTO CENTER DE LINDE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO CENTER DE LINDE AUTO CENTER DE LINDE: STEFAAN DECLERCQ | Lou-Renzo | Mondiale NV | ANN WILIKENS | Beauty Concept Privatges.mbH

Other related companies as AUTO CENTER DE LINDE: STEFAAN DECLERCQ | Lou-Renzo | Mondiale NV | ANN WILIKENS | Beauty Concept Privatges.mbH

AUTO CENTER DE LINDE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO CENTER DE LINDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08748107910. Het bedrijf AUTO CENTER DE LINDE bevindt zich op het adres: VREDEBAAN 63-65; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in AUTO CENTER DE LINDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO CENTER DE LINDE is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO CENTER DE LINDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO CENTER DE LINDE, openstaande posities, locatie van AUTO CENTER DE LINDE op de kaart.

AUTO CENTER DE LINDE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO CENTER DE LINDE, company assigned to the tax number BE08748107910. The company AUTO CENTER DE LINDE is located at the address: VREDEBAAN 63-65; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in AUTO CENTER DE LINDE were not found.
The main activity of AUTO CENTER DE LINDE is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO CENTER DE LINDE is not available. You also can look at reviews of AUTO CENTER DE LINDE, open positions, location of AUTO CENTER DE LINDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO CENTER DE LINDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO CENTER DE LINDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO CENTER DE LINDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO CENTER DE LINDE, employees, financial statistics.