ATELIER FOSTY

Contactgegevens ATELIER FOSTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER FOSTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER FOSTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELSESTRAAT 131; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 23801534 (+32-23801534) 23801534 (+32-23801534)

Fax (fax): +32 (86) 273-62-23 +32 (86) 273-62-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER FOSTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER FOSTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER FOSTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER FOSTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER FOSTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER FOSTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER FOSTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER FOSTY
Products information ATELIER FOSTY

BTW identificatienummer (tax): BE01499053955
Ondernemingsnummer: 8198242187
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ATELIER FOSTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER FOSTY
(Get full report from official database of BE for ATELIER FOSTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER FOSTY
Addition kinds of activities for ATELIER FOSTY

5136. Herenkleding | Men's and boy's clothing
239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
33989903. Metalen brandend | Metal burning
35439901. Gieterijkernen | Foundry cores
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies

Werken bij ATELIER FOSTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER FOSTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER FOSTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER FOSTY. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

 • Electricien (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

 • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • Monteur (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

 • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Studentenjob

  Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

 • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

 • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: BE0876553564

  Type: Vaste Job

  plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

 • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

 • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van ATELIER FOSTY in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER FOSTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER FOSTY. Laat een reactie achter voor ATELIER FOSTY. ATELIER FOSTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER FOSTY. Leave a respond for ATELIER FOSTY. ATELIER FOSTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER FOSTY op de google maps. Adres en contacten ATELIER FOSTY
Location of ATELIER FOSTY on the google maps. Address and contacts of ATELIER FOSTY

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER FOSTY ATELIER FOSTY: FRANCOIS MOINET | NOEL LEHAEN | LEESHOEKJE | MEUBLES TANER | Swedeponic Vlaanderen NV

Other related companies as ATELIER FOSTY: FRANCOIS MOINET | NOEL LEHAEN | LEESHOEKJE | MEUBLES TANER | Swedeponic Vlaanderen NV

ATELIER FOSTY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER FOSTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01499053955. Het bedrijf ATELIER FOSTY bevindt zich op het adres: SCHELSESTRAAT 131; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ATELIER FOSTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER FOSTY is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER FOSTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER FOSTY, openstaande posities, locatie van ATELIER FOSTY op de kaart.

ATELIER FOSTY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER FOSTY, company assigned to the tax number BE01499053955. The company ATELIER FOSTY is located at the address: SCHELSESTRAAT 131; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in ATELIER FOSTY were not found.
The main activity of ATELIER FOSTY is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER FOSTY is not available. You also can look at reviews of ATELIER FOSTY, open positions, location of ATELIER FOSTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER FOSTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER FOSTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER FOSTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER FOSTY, employees, financial statistics.