ATCOMEX-COMPANY

Contactgegevens ATCOMEX-COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATCOMEX-COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATCOMEX-COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSLAAN 6; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56439920 (+32-56439920) 56439920 (+32-56439920)

Fax (fax): +32 (53) 368-43-69 +32 (53) 368-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATCOMEX-COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATCOMEX-COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATCOMEX-COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATCOMEX-COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATCOMEX-COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATCOMEX-COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATCOMEX-COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATCOMEX-COMPANY
Products information ATCOMEX-COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE09953857421
Ondernemingsnummer: 4109954833
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ATCOMEX-COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATCOMEX-COMPANY
(Get full report from official database of BE for ATCOMEX-COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATCOMEX-COMPANY
Addition kinds of activities for ATCOMEX-COMPANY

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
37280100. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij ATCOMEX-COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATCOMEX-COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATCOMEX-COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATCOMEX-COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Verkoper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

 • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

 • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

 • Jobstudent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van ATCOMEX-COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of ATCOMEX-COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATCOMEX-COMPANY. Laat een reactie achter voor ATCOMEX-COMPANY. ATCOMEX-COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATCOMEX-COMPANY. Leave a respond for ATCOMEX-COMPANY. ATCOMEX-COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATCOMEX-COMPANY op de google maps. Adres en contacten ATCOMEX-COMPANY
Location of ATCOMEX-COMPANY on the google maps. Address and contacts of ATCOMEX-COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come ATCOMEX-COMPANY ATCOMEX-COMPANY: SIGMASIGN | L'ATELIER | COIFFURE MILADY | ROYAL BRUNEI AIRLINES | CENTEA BANQUE

Other related companies as ATCOMEX-COMPANY: SIGMASIGN | L'ATELIER | COIFFURE MILADY | ROYAL BRUNEI AIRLINES | CENTEA BANQUE

ATCOMEX-COMPANY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATCOMEX-COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09953857421. Het bedrijf ATCOMEX-COMPANY bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSLAAN 6; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ATCOMEX-COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATCOMEX-COMPANY is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATCOMEX-COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATCOMEX-COMPANY, openstaande posities, locatie van ATCOMEX-COMPANY op de kaart.

ATCOMEX-COMPANY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATCOMEX-COMPANY, company assigned to the tax number BE09953857421. The company ATCOMEX-COMPANY is located at the address: NIJVERHEIDSLAAN 6; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in ATCOMEX-COMPANY were not found.
The main activity of ATCOMEX-COMPANY is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATCOMEX-COMPANY is not available. You also can look at reviews of ATCOMEX-COMPANY, open positions, location of ATCOMEX-COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATCOMEX-COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATCOMEX-COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATCOMEX-COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATCOMEX-COMPANY, employees, financial statistics.