ARGENTCAR

Contactgegevens ARGENTCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARGENTCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARGENTCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 74; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GEN?SE, België

Telefoon (phone): 23583067 (+32-23583067) 23583067 (+32-23583067)

Fax (fax): +32 (63) 602-39-87 +32 (63) 602-39-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARGENTCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARGENTCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARGENTCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARGENTCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARGENTCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARGENTCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARGENTCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARGENTCAR
Products information ARGENTCAR

BTW identificatienummer (tax): BE08576995849
Ondernemingsnummer: 4054748535
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ARGENTCAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARGENTCAR
(Get full report from official database of BE for ARGENTCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARGENTCAR
Addition kinds of activities for ARGENTCAR

361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
35410204. Deburring machines | Deburring machines
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
50720302. Zaagbladen | Saw blades
51459900. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians

Werken bij ARGENTCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARGENTCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARGENTCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARGENTCAR. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

 • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

  Type: Vaste Job

  We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

 • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ARGENTCAR in sociale netwerken
Look for responds of ARGENTCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARGENTCAR. Laat een reactie achter voor ARGENTCAR. ARGENTCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARGENTCAR. Leave a respond for ARGENTCAR. ARGENTCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARGENTCAR op de google maps. Adres en contacten ARGENTCAR
Location of ARGENTCAR on the google maps. Address and contacts of ARGENTCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come ARGENTCAR ARGENTCAR: CHATEAU D'HASSONVILLE SPRL | CHRISTIAN SUCCESSION DUCOEUR | LUC VRANKEN | GRAM & PARTNERS | BERTRAND DESOIGNIES

Other related companies as ARGENTCAR: CHATEAU D'HASSONVILLE SPRL | CHRISTIAN SUCCESSION DUCOEUR | LUC VRANKEN | GRAM & PARTNERS | BERTRAND DESOIGNIES

ARGENTCAR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARGENTCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08576995849. Het bedrijf ARGENTCAR bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 74; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GEN?SE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 107,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ARGENTCAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARGENTCAR is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARGENTCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARGENTCAR, openstaande posities, locatie van ARGENTCAR op de kaart.

ARGENTCAR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARGENTCAR, company assigned to the tax number BE08576995849. The company ARGENTCAR is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 74; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GEN?SE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 107,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in ARGENTCAR were not found.
The main activity of ARGENTCAR is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARGENTCAR is not available. You also can look at reviews of ARGENTCAR, open positions, location of ARGENTCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARGENTCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARGENTCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARGENTCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARGENTCAR, employees, financial statistics.