ANTWERP TOY STORE

Contactgegevens ANTWERP TOY STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP TOY STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP TOY STORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 269; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36057805 (+32-36057805) 36057805 (+32-36057805)

Fax (fax): +32 (60) 671-78-92 +32 (60) 671-78-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP TOY STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP TOY STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP TOY STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP TOY STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP TOY STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP TOY STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP TOY STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP TOY STORE
Products information ANTWERP TOY STORE

BTW identificatienummer (tax): BE04013824462
Ondernemingsnummer: 8783813476
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ANTWERP TOY STORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP TOY STORE
(Get full report from official database of BE for ANTWERP TOY STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP TOY STORE
Addition kinds of activities for ANTWERP TOY STORE

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
51999926. schelpen | Seashells

Werken bij ANTWERP TOY STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP TOY STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP TOY STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP TOY STORE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verloning in overeenstemming met de functie.

 • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

 • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

 • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MALLANTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

 • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

 • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

  Type: Vaste Job

  Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

 • Podoloog (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RUPEL-TAXI

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van ANTWERP TOY STORE in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP TOY STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP TOY STORE. Laat een reactie achter voor ANTWERP TOY STORE. ANTWERP TOY STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP TOY STORE. Leave a respond for ANTWERP TOY STORE. ANTWERP TOY STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP TOY STORE op de google maps. Adres en contacten ANTWERP TOY STORE
Location of ANTWERP TOY STORE on the google maps. Address and contacts of ANTWERP TOY STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP TOY STORE ANTWERP TOY STORE: ALOبS | SPEEDY | EFFICAFFICHE | MARC DEBERGH | Fritkot Bompa

Other related companies as ANTWERP TOY STORE: ALOبS | SPEEDY | EFFICAFFICHE | MARC DEBERGH | Fritkot Bompa

ANTWERP TOY STORE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP TOY STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013824462. Het bedrijf ANTWERP TOY STORE bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 269; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANTWERP TOY STORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP TOY STORE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP TOY STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP TOY STORE, openstaande posities, locatie van ANTWERP TOY STORE op de kaart.

ANTWERP TOY STORE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP TOY STORE, company assigned to the tax number BE04013824462. The company ANTWERP TOY STORE is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 269; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in ANTWERP TOY STORE were not found.
The main activity of ANTWERP TOY STORE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP TOY STORE is not available. You also can look at reviews of ANTWERP TOY STORE, open positions, location of ANTWERP TOY STORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP TOY STORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP TOY STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP TOY STORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP TOY STORE, employees, financial statistics.