ANTWERP CAR CENTER

Contactgegevens ANTWERP CAR CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP CAR CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP CAR CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORGERHOUTSESTRAAT 14; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32363130 32363130

Fax (fax): +32 (71) 320-34-68 +32 (71) 320-34-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP CAR CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP CAR CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP CAR CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP CAR CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP CAR CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP CAR CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP CAR CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP CAR CENTER
Products information ANTWERP CAR CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE01012084960
Ondernemingsnummer: 2959686279
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ANTWERP CAR CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP CAR CENTER
(Get full report from official database of BE for ANTWERP CAR CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP CAR CENTER
Addition kinds of activities for ANTWERP CAR CENTER

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
20410110. roggebloem | Rye flour
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij ANTWERP CAR CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP CAR CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP CAR CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP CAR CENTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

 • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

 • Student administratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

 • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

 • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: USG Professionals

  Type: Werfreserve

  • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van ANTWERP CAR CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP CAR CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP CAR CENTER. Laat een reactie achter voor ANTWERP CAR CENTER. ANTWERP CAR CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP CAR CENTER. Leave a respond for ANTWERP CAR CENTER. ANTWERP CAR CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP CAR CENTER op de google maps. Adres en contacten ANTWERP CAR CENTER
Location of ANTWERP CAR CENTER on the google maps. Address and contacts of ANTWERP CAR CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP CAR CENTER ANTWERP CAR CENTER: Arts Loisirs Sport ASBL | B.I.V.V. | RUNLITE | ROELEVEN, ADRIANUS | SmithKline Beecham

Other related companies as ANTWERP CAR CENTER: Arts Loisirs Sport ASBL | B.I.V.V. | RUNLITE | ROELEVEN, ADRIANUS | SmithKline Beecham

ANTWERP CAR CENTER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP CAR CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01012084960. Het bedrijf ANTWERP CAR CENTER bevindt zich op het adres: BORGERHOUTSESTRAAT 14; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANTWERP CAR CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP CAR CENTER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP CAR CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP CAR CENTER, openstaande posities, locatie van ANTWERP CAR CENTER op de kaart.

ANTWERP CAR CENTER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP CAR CENTER, company assigned to the tax number BE01012084960. The company ANTWERP CAR CENTER is located at the address: BORGERHOUTSESTRAAT 14; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in ANTWERP CAR CENTER were not found.
The main activity of ANTWERP CAR CENTER is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP CAR CENTER is not available. You also can look at reviews of ANTWERP CAR CENTER, open positions, location of ANTWERP CAR CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP CAR CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP CAR CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP CAR CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP CAR CENTER, employees, financial statistics.