ANDY-CAR

Contactgegevens ANDY-CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDY-CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDY-CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WALOPPE 24; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85312210 (+32-85312210) 85312210 (+32-85312210)

Fax (fax): +32 (15) 116-94-94 +32 (15) 116-94-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDY-CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDY-CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDY-CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDY-CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDY-CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDY-CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDY-CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDY-CAR
Products information ANDY-CAR

BTW identificatienummer (tax): BE02828399658
Ondernemingsnummer: 6899658203
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ANDY-CAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDY-CAR
(Get full report from official database of BE for ANDY-CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDY-CAR
Addition kinds of activities for ANDY-CAR

28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij ANDY-CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDY-CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDY-CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDY-CAR. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

 • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

  Regio: VILVOORDE CARGOVIL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

 • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

 • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

 • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: MASTER CLEANER

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

 • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

  Type: Zelfstandige activiteit

  CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

 • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van ANDY-CAR in sociale netwerken
Look for responds of ANDY-CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDY-CAR. Laat een reactie achter voor ANDY-CAR. ANDY-CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDY-CAR. Leave a respond for ANDY-CAR. ANDY-CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDY-CAR op de google maps. Adres en contacten ANDY-CAR
Location of ANDY-CAR on the google maps. Address and contacts of ANDY-CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDY-CAR ANDY-CAR: VAN DEN ENDE | TANGHE P | AIR LIMO | JDL Technologies S.A. | RODE KRUIS HOUTHALEN-HELCHTEREN

Other related companies as ANDY-CAR: VAN DEN ENDE | TANGHE P | AIR LIMO | JDL Technologies S.A. | RODE KRUIS HOUTHALEN-HELCHTEREN

ANDY-CAR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDY-CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02828399658. Het bedrijf ANDY-CAR bevindt zich op het adres: RUE WALOPPE 24; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANDY-CAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDY-CAR is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDY-CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDY-CAR, openstaande posities, locatie van ANDY-CAR op de kaart.

ANDY-CAR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDY-CAR, company assigned to the tax number BE02828399658. The company ANDY-CAR is located at the address: RUE WALOPPE 24; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in ANDY-CAR were not found.
The main activity of ANDY-CAR is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDY-CAR is not available. You also can look at reviews of ANDY-CAR, open positions, location of ANDY-CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDY-CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDY-CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDY-CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDY-CAR, employees, financial statistics.