ANDRE

Contactgegevens ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTELWEG 21; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14810221 (+32-14810221) 14810221 (+32-14810221)

Fax (fax): +32 (84) 567-39-53 +32 (84) 567-39-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE
Products information ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE06194335937
Ondernemingsnummer: 8585784912
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE
(Get full report from official database of BE for ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE
Addition kinds of activities for ANDRE

394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
14790303. Zout (gemeenschappelijke) mijnbouw | Salt (common) mining
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kelner (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

 • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

 • Internal Sales employee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

 • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

 • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

 • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

 • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • European People & Talent Development Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE. Laat een reactie achter voor ANDRE. ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE. Leave a respond for ANDRE. ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE op de google maps. Adres en contacten ANDRE
Location of ANDRE on the google maps. Address and contacts of ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE ANDRE: AUX BEAUMES DE VENISE | GUINTA PAOLO ET FILS | MERCEDES-VEREECKE AUTO'S RECUP | NEUHAUS | LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Other related companies as ANDRE: AUX BEAUMES DE VENISE | GUINTA PAOLO ET FILS | MERCEDES-VEREECKE AUTO'S RECUP | NEUHAUS | LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

ANDRE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06194335937. Het bedrijf ANDRE bevindt zich op het adres: POSTELWEG 21; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE, openstaande posities, locatie van ANDRE op de kaart.

ANDRE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE, company assigned to the tax number BE06194335937. The company ANDRE is located at the address: POSTELWEG 21; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in ANDRE were not found.
The main activity of ANDRE is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE is not available. You also can look at reviews of ANDRE, open positions, location of ANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE, employees, financial statistics.