ANDRE BLOCKX

Contactgegevens ANDRE BLOCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE BLOCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE BLOCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDE 12; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16734891 (+32-16734891) 16734891 (+32-16734891)

Fax (fax): +32 (53) 744-58-78 +32 (53) 744-58-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE BLOCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE BLOCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE BLOCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE BLOCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE BLOCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE BLOCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE BLOCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE BLOCKX
Products information ANDRE BLOCKX

BTW identificatienummer (tax): BE06511016845
Ondernemingsnummer: 3093994140
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ANDRE BLOCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE BLOCKX
(Get full report from official database of BE for ANDRE BLOCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE BLOCKX
Addition kinds of activities for ANDRE BLOCKX

873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
36340301. Blowers, draagbaar, elektrisch | Blowers, portable, electric
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
50920102. Model kits | Model kits
75210202. Parkeergarage | Parking garage
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps

Werken bij ANDRE BLOCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE BLOCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE BLOCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE BLOCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • HR Business Partner (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: IDEE KIDS

  Type: Studentenjob

  Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

 • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

 • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

 • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

 • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

 • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: LEENDERS

  Type: Vaste Job

  Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van ANDRE BLOCKX in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE BLOCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE BLOCKX. Laat een reactie achter voor ANDRE BLOCKX. ANDRE BLOCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE BLOCKX. Leave a respond for ANDRE BLOCKX. ANDRE BLOCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE BLOCKX op de google maps. Adres en contacten ANDRE BLOCKX
Location of ANDRE BLOCKX on the google maps. Address and contacts of ANDRE BLOCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE BLOCKX ANDRE BLOCKX: Delache D | GUEPE | JORIS DE GUSSEM | De Waele Christiaan | E GOLDSTEIN DIAMONDS

Other related companies as ANDRE BLOCKX: Delache D | GUEPE | JORIS DE GUSSEM | De Waele Christiaan | E GOLDSTEIN DIAMONDS

ANDRE BLOCKX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE BLOCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511016845. Het bedrijf ANDRE BLOCKX bevindt zich op het adres: HEIDE 12; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANDRE BLOCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE BLOCKX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE BLOCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE BLOCKX, openstaande posities, locatie van ANDRE BLOCKX op de kaart.

ANDRE BLOCKX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE BLOCKX, company assigned to the tax number BE06511016845. The company ANDRE BLOCKX is located at the address: HEIDE 12; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in ANDRE BLOCKX were not found.
The main activity of ANDRE BLOCKX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE BLOCKX is not available. You also can look at reviews of ANDRE BLOCKX, open positions, location of ANDRE BLOCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE BLOCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE BLOCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE BLOCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE BLOCKX, employees, financial statistics.