ALLES VOOR OLDTIMERS

Contactgegevens ALLES VOOR OLDTIMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLES VOOR OLDTIMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLES VOOR OLDTIMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERRENLN 86; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34400946 (+32-34400946) 34400946 (+32-34400946)

Fax (fax): +32 (3) 745-63-26 +32 (3) 745-63-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLES VOOR OLDTIMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLES VOOR OLDTIMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLES VOOR OLDTIMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLES VOOR OLDTIMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLES VOOR OLDTIMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLES VOOR OLDTIMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLES VOOR OLDTIMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLES VOOR OLDTIMERS
Products information ALLES VOOR OLDTIMERS

BTW identificatienummer (tax): BE04771881103
Ondernemingsnummer: 6035034179
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ALLES VOOR OLDTIMERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLES VOOR OLDTIMERS
(Get full report from official database of BE for ALLES VOOR OLDTIMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLES VOOR OLDTIMERS
Addition kinds of activities for ALLES VOOR OLDTIMERS

214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries

Werken bij ALLES VOOR OLDTIMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLES VOOR OLDTIMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLES VOOR OLDTIMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLES VOOR OLDTIMERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

 • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Assist at home

  Type: Dienstenchequebaan

  schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

 • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van ALLES VOOR OLDTIMERS in sociale netwerken
Look for responds of ALLES VOOR OLDTIMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLES VOOR OLDTIMERS. Laat een reactie achter voor ALLES VOOR OLDTIMERS. ALLES VOOR OLDTIMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLES VOOR OLDTIMERS. Leave a respond for ALLES VOOR OLDTIMERS. ALLES VOOR OLDTIMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLES VOOR OLDTIMERS op de google maps. Adres en contacten ALLES VOOR OLDTIMERS
Location of ALLES VOOR OLDTIMERS on the google maps. Address and contacts of ALLES VOOR OLDTIMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLES VOOR OLDTIMERS ALLES VOOR OLDTIMERS: LUC VANCAUWENBERGH | ALBERT DE NIL | Henderieckx Haute Couture | MAC | LABORATOIRES THISSEN

Other related companies as ALLES VOOR OLDTIMERS: LUC VANCAUWENBERGH | ALBERT DE NIL | Henderieckx Haute Couture | MAC | LABORATOIRES THISSEN

ALLES VOOR OLDTIMERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLES VOOR OLDTIMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04771881103. Het bedrijf ALLES VOOR OLDTIMERS bevindt zich op het adres: STERRENLN 86; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ALLES VOOR OLDTIMERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLES VOOR OLDTIMERS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLES VOOR OLDTIMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLES VOOR OLDTIMERS, openstaande posities, locatie van ALLES VOOR OLDTIMERS op de kaart.

ALLES VOOR OLDTIMERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLES VOOR OLDTIMERS, company assigned to the tax number BE04771881103. The company ALLES VOOR OLDTIMERS is located at the address: STERRENLN 86; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in ALLES VOOR OLDTIMERS were not found.
The main activity of ALLES VOOR OLDTIMERS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLES VOOR OLDTIMERS is not available. You also can look at reviews of ALLES VOOR OLDTIMERS, open positions, location of ALLES VOOR OLDTIMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLES VOOR OLDTIMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLES VOOR OLDTIMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLES VOOR OLDTIMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLES VOOR OLDTIMERS, employees, financial statistics.