ALL-CARS

Contactgegevens ALL-CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL-CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL-CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 257; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81513311 (+32-81513311) 81513311 (+32-81513311)

Fax (fax): +32 (51) 827-82-57 +32 (51) 827-82-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL-CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL-CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL-CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL-CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL-CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL-CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL-CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL-CARS
Products information ALL-CARS

BTW identificatienummer (tax): BE08230377197
Ondernemingsnummer: 5468139648
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ALL-CARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL-CARS
(Get full report from official database of BE for ALL-CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL-CARS
Addition kinds of activities for ALL-CARS

314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
28690505. sorbitol | Sorbitol
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
79999911. Verhuur van recreatiemateriaal | Recreation equipment rental

Werken bij ALL-CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL-CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL-CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL-CARS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • Loodgieter (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Orderpicker (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

 • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

  Regio: LEMBERGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mainfreight Belgium

  Type: Vaste Job

  Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ALL-CARS in sociale netwerken
Look for responds of ALL-CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL-CARS. Laat een reactie achter voor ALL-CARS. ALL-CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL-CARS. Leave a respond for ALL-CARS. ALL-CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL-CARS op de google maps. Adres en contacten ALL-CARS
Location of ALL-CARS on the google maps. Address and contacts of ALL-CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL-CARS ALL-CARS: Coppin A | EXACOM | SYLVEER DE WAELE | Cycles Lea (The) | CHATEAU DE LIMONT

Other related companies as ALL-CARS: Coppin A | EXACOM | SYLVEER DE WAELE | Cycles Lea (The) | CHATEAU DE LIMONT

ALL-CARS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL-CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230377197. Het bedrijf ALL-CARS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 257; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ALL-CARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL-CARS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL-CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL-CARS, openstaande posities, locatie van ALL-CARS op de kaart.

ALL-CARS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL-CARS, company assigned to the tax number BE08230377197. The company ALL-CARS is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 257; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in ALL-CARS were not found.
The main activity of ALL-CARS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL-CARS is not available. You also can look at reviews of ALL-CARS, open positions, location of ALL-CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL-CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL-CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL-CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL-CARS, employees, financial statistics.