ALL CARS

Contactgegevens ALL CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 36; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27319111 (+32-27319111) 27319111 (+32-27319111)

Fax (fax): +32 (69) 944-57-72 +32 (69) 944-57-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL CARS
Products information ALL CARS

BTW identificatienummer (tax): BE06634338378
Ondernemingsnummer: 9572906494
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ALL CARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL CARS
(Get full report from official database of BE for ALL CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL CARS
Addition kinds of activities for ALL CARS

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
172102. Commercieel schilderij | Commercial painting
07830201. Bracing diensten, sierbus | Bracing services, ornamental bush
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
59439902. Kantoorformulieren en benodigdheden | Office forms and supplies
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij ALL CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL CARS. Looking for open vacancies in other companies

 • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

 • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

 • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

 • Production engineer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

 • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ELIA

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • CHAUFFEUR C (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

 • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

 • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Velotel Brugge

  Type: Flexijob

  Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van ALL CARS in sociale netwerken
Look for responds of ALL CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL CARS. Laat een reactie achter voor ALL CARS. ALL CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL CARS. Leave a respond for ALL CARS. ALL CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL CARS op de google maps. Adres en contacten ALL CARS
Location of ALL CARS on the google maps. Address and contacts of ALL CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL CARS ALL CARS: SONJA ONCKELINX | SCHOENMAKERIJ JEAN | LIS NV SA | CONFECTION DEMARS | JULES PIRON

Other related companies as ALL CARS: SONJA ONCKELINX | SCHOENMAKERIJ JEAN | LIS NV SA | CONFECTION DEMARS | JULES PIRON

ALL CARS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06634338378. Het bedrijf ALL CARS bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 36; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ALL CARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL CARS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL CARS, openstaande posities, locatie van ALL CARS op de kaart.

ALL CARS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL CARS, company assigned to the tax number BE06634338378. The company ALL CARS is located at the address: MECHELSESTEENWEG 36; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in ALL CARS were not found.
The main activity of ALL CARS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL CARS is not available. You also can look at reviews of ALL CARS, open positions, location of ALL CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL CARS, employees, financial statistics.