DE KAASHOEVE

Contactgegevens DE KAASHOEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KAASHOEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KAASHOEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 44; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51571392 (+32-51571392) 51571392 (+32-51571392)

Fax (fax): +32 (69) 457-54-86 +32 (69) 457-54-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KAASHOEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KAASHOEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KAASHOEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KAASHOEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KAASHOEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KAASHOEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KAASHOEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KAASHOEVE
Products information DE KAASHOEVE

BTW identificatienummer (tax): BE03053619384
Ondernemingsnummer: 6865600585
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DE KAASHOEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KAASHOEVE
(Get full report from official database of BE for DE KAASHOEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KAASHOEVE
Addition kinds of activities for DE KAASHOEVE

26720000. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
37430106. Spoorwegauto herbouwen | Railroad car rebuilding
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
95110403. Lucht-, water- en afvalbeheer, provincie overheid | Air, water, and solid waste management, county government

Werken bij DE KAASHOEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KAASHOEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KAASHOEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KAASHOEVE. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

 • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

 • Productiemedewerker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

 • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

 • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

 • Hulpkok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

 • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NH HOTEL GROUP

  Type: Leercontract

  Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van DE KAASHOEVE in sociale netwerken
Look for responds of DE KAASHOEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KAASHOEVE. Laat een reactie achter voor DE KAASHOEVE. DE KAASHOEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KAASHOEVE. Leave a respond for DE KAASHOEVE. DE KAASHOEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KAASHOEVE op de google maps. Adres en contacten DE KAASHOEVE
Location of DE KAASHOEVE on the google maps. Address and contacts of DE KAASHOEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KAASHOEVE DE KAASHOEVE: SUPERSTAR | Wildiers C | MARIO BEYNAERTS | Roels Trees | VAN THIENEN, ERIK

Other related companies as DE KAASHOEVE: SUPERSTAR | Wildiers C | MARIO BEYNAERTS | Roels Trees | VAN THIENEN, ERIK

DE KAASHOEVE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KAASHOEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053619384. Het bedrijf DE KAASHOEVE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 44; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Producten gemaakt in DE KAASHOEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KAASHOEVE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KAASHOEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KAASHOEVE, openstaande posities, locatie van DE KAASHOEVE op de kaart.

DE KAASHOEVE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KAASHOEVE, company assigned to the tax number BE03053619384. The company DE KAASHOEVE is located at the address: STATIONSSTRAAT 44; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Products created in DE KAASHOEVE were not found.
The main activity of DE KAASHOEVE is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KAASHOEVE is not available. You also can look at reviews of DE KAASHOEVE, open positions, location of DE KAASHOEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KAASHOEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KAASHOEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KAASHOEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KAASHOEVE, employees, financial statistics.