'T KAASHUISJE

Contactgegevens 'T KAASHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KAASHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KAASHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 8; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93457218 (+32-93457218) 93457218 (+32-93457218)

Fax (fax): +32 (65) 408-80-85 +32 (65) 408-80-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KAASHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KAASHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KAASHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KAASHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KAASHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KAASHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KAASHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KAASHUISJE
Products information 'T KAASHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE08405334472
Ondernemingsnummer: 9568511962
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in 'T KAASHUISJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KAASHUISJE
(Get full report from official database of BE for 'T KAASHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KAASHUISJE
Addition kinds of activities for 'T KAASHUISJE

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
20999900. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
35599904. Broom maken machines | Broom making machinery
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services

Werken bij 'T KAASHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KAASHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KAASHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KAASHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

 • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

 • Chauffeur CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BUYL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

 • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

 • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

 • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van 'T KAASHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KAASHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KAASHUISJE. Laat een reactie achter voor 'T KAASHUISJE. 'T KAASHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KAASHUISJE. Leave a respond for 'T KAASHUISJE. 'T KAASHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KAASHUISJE op de google maps. Adres en contacten 'T KAASHUISJE
Location of 'T KAASHUISJE on the google maps. Address and contacts of 'T KAASHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KAASHUISJE 'T KAASHUISJE: BOULANGERIE LE RELAIS | CHARIS INSTITUT | AZ DAMIAAN OOSTENDE | BELGIAN CENTER FOR DOMOTICS & IMMOTICS | MICHEL HAVENNE

Other related companies as 'T KAASHUISJE: BOULANGERIE LE RELAIS | CHARIS INSTITUT | AZ DAMIAAN OOSTENDE | BELGIAN CENTER FOR DOMOTICS & IMMOTICS | MICHEL HAVENNE

'T KAASHUISJE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KAASHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08405334472. Het bedrijf 'T KAASHUISJE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 8; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Producten gemaakt in 'T KAASHUISJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KAASHUISJE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KAASHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KAASHUISJE, openstaande posities, locatie van 'T KAASHUISJE op de kaart.

'T KAASHUISJE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KAASHUISJE, company assigned to the tax number BE08405334472. The company 'T KAASHUISJE is located at the address: MARKTSTRAAT 8; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Products created in 'T KAASHUISJE were not found.
The main activity of 'T KAASHUISJE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KAASHUISJE is not available. You also can look at reviews of 'T KAASHUISJE, open positions, location of 'T KAASHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KAASHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KAASHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KAASHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KAASHUISJE, employees, financial statistics.