'T KAASBOLLEKE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • 'T KAASBOLLEKE
Private companiesHealth Services • 'T KAASBOLLEKE

Contactgegevens 'T KAASBOLLEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KAASBOLLEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KAASBOLLEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELKOMSTRAAT 100; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33537029 (+32-33537029) 33537029 (+32-33537029)

Fax (fax): +32 (65) 615-86-10 +32 (65) 615-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KAASBOLLEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KAASBOLLEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KAASBOLLEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KAASBOLLEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KAASBOLLEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KAASBOLLEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KAASBOLLEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KAASBOLLEKE
Products information 'T KAASBOLLEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06564849853
Ondernemingsnummer: 7124877929
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in 'T KAASBOLLEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KAASBOLLEKE
(Get full report from official database of BE for 'T KAASBOLLEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KAASBOLLEKE
Addition kinds of activities for 'T KAASBOLLEKE

874801. Testdiensten | Testing services
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
80210106. Pedodontist | Pedodontist
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij 'T KAASBOLLEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KAASBOLLEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KAASBOLLEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KAASBOLLEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

 • Metser (KUMTICH)

  Regio: KUMTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

 • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • studente charcuterie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FUN VOOR KIDS

  Type: Studentenjob

  Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

 • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AQUAFIN

  Type: Vaste Job

  Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

 • zaalmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van 'T KAASBOLLEKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KAASBOLLEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KAASBOLLEKE. Laat een reactie achter voor 'T KAASBOLLEKE. 'T KAASBOLLEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KAASBOLLEKE. Leave a respond for 'T KAASBOLLEKE. 'T KAASBOLLEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KAASBOLLEKE op de google maps. Adres en contacten 'T KAASBOLLEKE
Location of 'T KAASBOLLEKE on the google maps. Address and contacts of 'T KAASBOLLEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KAASBOLLEKE 'T KAASBOLLEKE: Sonja | COIFFURE DANY | La Ruelle ASBL | ANDRE VAN EENOO | DIRK DEVOOGHT

Other related companies as 'T KAASBOLLEKE: Sonja | COIFFURE DANY | La Ruelle ASBL | ANDRE VAN EENOO | DIRK DEVOOGHT

'T KAASBOLLEKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KAASBOLLEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564849853. Het bedrijf 'T KAASBOLLEKE bevindt zich op het adres: WELKOMSTRAAT 100; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Producten gemaakt in 'T KAASBOLLEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KAASBOLLEKE is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KAASBOLLEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KAASBOLLEKE, openstaande posities, locatie van 'T KAASBOLLEKE op de kaart.

'T KAASBOLLEKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KAASBOLLEKE, company assigned to the tax number BE06564849853. The company 'T KAASBOLLEKE is located at the address: WELKOMSTRAAT 100; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Products created in 'T KAASBOLLEKE were not found.
The main activity of 'T KAASBOLLEKE is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KAASBOLLEKE is not available. You also can look at reviews of 'T KAASBOLLEKE, open positions, location of 'T KAASBOLLEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KAASBOLLEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KAASBOLLEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KAASBOLLEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KAASBOLLEKE, employees, financial statistics.