'T FIJNPROEVERKE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • 'T FIJNPROEVERKE
Private companiesTransportation by Air • 'T FIJNPROEVERKE

Contactgegevens 'T FIJNPROEVERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T FIJNPROEVERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T FIJNPROEVERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWSTRAAT 29; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38446527 (+32-38446527) 38446527 (+32-38446527)

Fax (fax): +32 (64) 687-15-60 +32 (64) 687-15-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T FIJNPROEVERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T FIJNPROEVERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T FIJNPROEVERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T FIJNPROEVERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T FIJNPROEVERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T FIJNPROEVERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T FIJNPROEVERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T FIJNPROEVERKE
Products information 'T FIJNPROEVERKE

BTW identificatienummer (tax): BE08985961914
Ondernemingsnummer: 6758758544
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in 'T FIJNPROEVERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T FIJNPROEVERKE
(Get full report from official database of BE for 'T FIJNPROEVERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T FIJNPROEVERKE
Addition kinds of activities for 'T FIJNPROEVERKE

329202. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
07230204. Bloemmalen, douanediensten | Flour milling, custom services
27619901. Autografische registratieformulieren, gedrukt | Autographic register forms, printed
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
36610112. Telefoons, geluid aangedreven (geen batterij) | Telephones, sound powered (no battery)

Werken bij 'T FIJNPROEVERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T FIJNPROEVERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T FIJNPROEVERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T FIJNPROEVERKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

 • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

 • Tekenaar (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

 • Technieker Bus M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

 • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Betonwerker (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

 • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van 'T FIJNPROEVERKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T FIJNPROEVERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T FIJNPROEVERKE. Laat een reactie achter voor 'T FIJNPROEVERKE. 'T FIJNPROEVERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T FIJNPROEVERKE. Leave a respond for 'T FIJNPROEVERKE. 'T FIJNPROEVERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T FIJNPROEVERKE op de google maps. Adres en contacten 'T FIJNPROEVERKE
Location of 'T FIJNPROEVERKE on the google maps. Address and contacts of 'T FIJNPROEVERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T FIJNPROEVERKE 'T FIJNPROEVERKE: CHENOT-DUPONT ANDRE | RESTAURANT LE PIANO | Cercle Equestre La Croix ASBL | DOMINIQUE NAMUR | DVV

Other related companies as 'T FIJNPROEVERKE: CHENOT-DUPONT ANDRE | RESTAURANT LE PIANO | Cercle Equestre La Croix ASBL | DOMINIQUE NAMUR | DVV

'T FIJNPROEVERKE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T FIJNPROEVERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08985961914. Het bedrijf 'T FIJNPROEVERKE bevindt zich op het adres: BLAUWSTRAAT 29; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Producten gemaakt in 'T FIJNPROEVERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T FIJNPROEVERKE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T FIJNPROEVERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T FIJNPROEVERKE, openstaande posities, locatie van 'T FIJNPROEVERKE op de kaart.

'T FIJNPROEVERKE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T FIJNPROEVERKE, company assigned to the tax number BE08985961914. The company 'T FIJNPROEVERKE is located at the address: BLAUWSTRAAT 29; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Products created in 'T FIJNPROEVERKE were not found.
The main activity of 'T FIJNPROEVERKE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T FIJNPROEVERKE is not available. You also can look at reviews of 'T FIJNPROEVERKE, open positions, location of 'T FIJNPROEVERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T FIJNPROEVERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T FIJNPROEVERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T FIJNPROEVERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T FIJNPROEVERKE, employees, financial statistics.