Cercle Equestre La Croix ASBL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Cercle Equestre La Croix ASBL
Private companiesTransportation by Air • Cercle Equestre La Croix ASBL

Contactgegevens Cercle Equestre La Croix ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cercle Equestre La Croix ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cercle Equestre La Croix ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bois d'Ansy 269; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 78 69 (+32-087 68 78 69) 087 68 78 69 (+32-087 68 78 69)

Fax (fax): +32 (58) 474-78-25 +32 (58) 474-78-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cercle Equestre La Croix ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cercle Equestre La Croix ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cercle Equestre La Croix ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cercle Equestre La Croix ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cercle Equestre La Croix ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cercle Equestre La Croix ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cercle Equestre La Croix ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cercle Equestre La Croix ASBL
Products information Cercle Equestre La Croix ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04647735595
Ondernemingsnummer: 3902587890
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Cercle Equestre La Croix ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cercle Equestre La Croix ASBL
(Get full report from official database of BE for Cercle Equestre La Croix ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cercle Equestre La Croix ASBL
Addition kinds of activities for Cercle Equestre La Croix ASBL

8712. Architectonische diensten | Architectural services
15420104. Restaurantbouw | Restaurant construction
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores

Werken bij Cercle Equestre La Croix ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cercle Equestre La Croix ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cercle Equestre La Croix ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cercle Equestre La Croix ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Cercle Equestre La Croix ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Cercle Equestre La Croix ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cercle Equestre La Croix ASBL. Laat een reactie achter voor Cercle Equestre La Croix ASBL. Cercle Equestre La Croix ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cercle Equestre La Croix ASBL. Leave a respond for Cercle Equestre La Croix ASBL. Cercle Equestre La Croix ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cercle Equestre La Croix ASBL op de google maps. Adres en contacten Cercle Equestre La Croix ASBL
Location of Cercle Equestre La Croix ASBL on the google maps. Address and contacts of Cercle Equestre La Croix ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cercle Equestre La Croix ASBL Cercle Equestre La Croix ASBL: MAISON BAMBY | Envers du Décor (L') | WILFRIED MORIAU | Desmyter Gerard | FRANSEN-HERRIJGERS

Other related companies as Cercle Equestre La Croix ASBL: MAISON BAMBY | Envers du Décor (L') | WILFRIED MORIAU | Desmyter Gerard | FRANSEN-HERRIJGERS

Cercle Equestre La Croix ASBL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cercle Equestre La Croix ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04647735595. Het bedrijf Cercle Equestre La Croix ASBL bevindt zich op het adres: Bois d'Ansy 269; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in Cercle Equestre La Croix ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cercle Equestre La Croix ASBL is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cercle Equestre La Croix ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cercle Equestre La Croix ASBL, openstaande posities, locatie van Cercle Equestre La Croix ASBL op de kaart.

Cercle Equestre La Croix ASBL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cercle Equestre La Croix ASBL, company assigned to the tax number BE04647735595. The company Cercle Equestre La Croix ASBL is located at the address: Bois d'Ansy 269; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Riding schools. Products created in Cercle Equestre La Croix ASBL were not found.
The main activity of Cercle Equestre La Croix ASBL is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cercle Equestre La Croix ASBL is not available. You also can look at reviews of Cercle Equestre La Croix ASBL, open positions, location of Cercle Equestre La Croix ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cercle Equestre La Croix ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cercle Equestre La Croix ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cercle Equestre La Croix ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cercle Equestre La Croix ASBL, employees, financial statistics.