VEROMAC

Contactgegevens VEROMAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEROMAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEROMAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PANOTTES 30; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 67410060 (+32-67410060) 67410060 (+32-67410060)

Fax (fax): +32 (57) 318-99-47 +32 (57) 318-99-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEROMAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEROMAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEROMAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEROMAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEROMAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEROMAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEROMAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEROMAC
Products information VEROMAC

BTW identificatienummer (tax): BE05095428466
Ondernemingsnummer: 9322692871
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VEROMAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEROMAC
(Get full report from official database of BE for VEROMAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEROMAC
Addition kinds of activities for VEROMAC

30890214. Platen, kunststoffen | Plates, plastics
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper

Werken bij VEROMAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEROMAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEROMAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEROMAC. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

 • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Huishoudhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

 • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: MC DONALD'S

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

 • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

 • PLC Programmeur (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

 • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: KANEFAS

  Type: Leercontract

  Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van VEROMAC in sociale netwerken
Look for responds of VEROMAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEROMAC. Laat een reactie achter voor VEROMAC. VEROMAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEROMAC. Leave a respond for VEROMAC. VEROMAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEROMAC op de google maps. Adres en contacten VEROMAC
Location of VEROMAC on the google maps. Address and contacts of VEROMAC

Andere gerelateerde bedrijven als come VEROMAC VEROMAC: TEXACO | Villa Borghese | MAISON GOLD INTERNATIONAL | Ecoflora | Greday E

Other related companies as VEROMAC: TEXACO | Villa Borghese | MAISON GOLD INTERNATIONAL | Ecoflora | Greday E

VEROMAC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEROMAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095428466. Het bedrijf VEROMAC bevindt zich op het adres: RUE DES PANOTTES 30; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in VEROMAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEROMAC is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEROMAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEROMAC, openstaande posities, locatie van VEROMAC op de kaart.

VEROMAC is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEROMAC, company assigned to the tax number BE05095428466. The company VEROMAC is located at the address: RUE DES PANOTTES 30; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in VEROMAC were not found.
The main activity of VEROMAC is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VEROMAC is not available. You also can look at reviews of VEROMAC, open positions, location of VEROMAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEROMAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEROMAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEROMAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEROMAC, employees, financial statistics.