LES ATELIERS ALFA

Contactgegevens LES ATELIERS ALFA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ATELIERS ALFA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ATELIERS ALFA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU CENTENAIRE 4; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10614950 (+32-10614950) 10614950 (+32-10614950)

Fax (fax): +32 (87) 237-22-95 +32 (87) 237-22-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ATELIERS ALFA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ATELIERS ALFA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ATELIERS ALFA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ATELIERS ALFA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ATELIERS ALFA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ATELIERS ALFA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ATELIERS ALFA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ATELIERS ALFA
Products information LES ATELIERS ALFA

BTW identificatienummer (tax): BE04309631347
Ondernemingsnummer: 5402496337
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LES ATELIERS ALFA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ATELIERS ALFA
(Get full report from official database of BE for LES ATELIERS ALFA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ATELIERS ALFA
Addition kinds of activities for LES ATELIERS ALFA

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
329901. Mica producten | Mica products
24310401. Markten, hout | Awnings, wood
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij LES ATELIERS ALFA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ATELIERS ALFA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ATELIERS ALFA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ATELIERS ALFA. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

 • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

  Type: Vaste Job

  De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

 • Lasser (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: ETALUTIL

  Type: Werfreserve

  Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

 • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE OLD BILL PUB

  Type: Flexijob

  We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

 • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: CABO

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van LES ATELIERS ALFA in sociale netwerken
Look for responds of LES ATELIERS ALFA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ATELIERS ALFA. Laat een reactie achter voor LES ATELIERS ALFA. LES ATELIERS ALFA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ATELIERS ALFA. Leave a respond for LES ATELIERS ALFA. LES ATELIERS ALFA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ATELIERS ALFA op de google maps. Adres en contacten LES ATELIERS ALFA
Location of LES ATELIERS ALFA on the google maps. Address and contacts of LES ATELIERS ALFA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ATELIERS ALFA LES ATELIERS ALFA: Binet A | R.F.C. HOLLOGNE | J.R.C. | VAN DE KERCKHOVE | PAUL DE VOS

Other related companies as LES ATELIERS ALFA: Binet A | R.F.C. HOLLOGNE | J.R.C. | VAN DE KERCKHOVE | PAUL DE VOS

LES ATELIERS ALFA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ATELIERS ALFA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04309631347. Het bedrijf LES ATELIERS ALFA bevindt zich op het adres: PLACE DU CENTENAIRE 4; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in LES ATELIERS ALFA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ATELIERS ALFA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ATELIERS ALFA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ATELIERS ALFA, openstaande posities, locatie van LES ATELIERS ALFA op de kaart.

LES ATELIERS ALFA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ATELIERS ALFA, company assigned to the tax number BE04309631347. The company LES ATELIERS ALFA is located at the address: PLACE DU CENTENAIRE 4; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in LES ATELIERS ALFA were not found.
The main activity of LES ATELIERS ALFA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ATELIERS ALFA is not available. You also can look at reviews of LES ATELIERS ALFA, open positions, location of LES ATELIERS ALFA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ATELIERS ALFA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ATELIERS ALFA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ATELIERS ALFA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ATELIERS ALFA, employees, financial statistics.