CARANTOS

Contactgegevens CARANTOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARANTOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARANTOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 48; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50411608 (+32-50411608) 50411608 (+32-50411608)

Fax (fax): +32 (67) 208-21-15 +32 (67) 208-21-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARANTOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARANTOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARANTOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARANTOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARANTOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARANTOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARANTOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARANTOS
Products information CARANTOS

BTW identificatienummer (tax): BE07324279785
Ondernemingsnummer: 6131988525
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CARANTOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARANTOS
(Get full report from official database of BE for CARANTOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARANTOS
Addition kinds of activities for CARANTOS

109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij CARANTOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARANTOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARANTOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARANTOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Merchandiser (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

 • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

 • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

 • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

 • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

 • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • verkoop (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

 • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: CKS

  Type: Vaste Job

  Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

 • Logopedist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Junior Dossierbeheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CONESSENCE

  Type: Werfreserve

  Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van CARANTOS in sociale netwerken
Look for responds of CARANTOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARANTOS. Laat een reactie achter voor CARANTOS. CARANTOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARANTOS. Leave a respond for CARANTOS. CARANTOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARANTOS op de google maps. Adres en contacten CARANTOS
Location of CARANTOS on the google maps. Address and contacts of CARANTOS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARANTOS CARANTOS: VUERINCKX | ADRIEN JORDENS | MARCEL MERCIER | BAGATEL | GARAGE WATTIER

Other related companies as CARANTOS: VUERINCKX | ADRIEN JORDENS | MARCEL MERCIER | BAGATEL | GARAGE WATTIER

CARANTOS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARANTOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07324279785. Het bedrijf CARANTOS bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 48; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in CARANTOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARANTOS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARANTOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARANTOS, openstaande posities, locatie van CARANTOS op de kaart.

CARANTOS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARANTOS, company assigned to the tax number BE07324279785. The company CARANTOS is located at the address: MOLENSTRAAT 48; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in CARANTOS were not found.
The main activity of CARANTOS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARANTOS is not available. You also can look at reviews of CARANTOS, open positions, location of CARANTOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARANTOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARANTOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARANTOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARANTOS, employees, financial statistics.