YVES COUSIN

Contactgegevens YVES COUSIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES COUSIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES COUSIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENTRAPPENSTRAAT 8; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26574272 (+32-26574272) 26574272 (+32-26574272)

Fax (fax): +32 (87) 279-87-71 +32 (87) 279-87-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES COUSIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES COUSIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES COUSIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES COUSIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES COUSIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES COUSIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES COUSIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES COUSIN
Products information YVES COUSIN

BTW identificatienummer (tax): BE02055786132
Ondernemingsnummer: 5436004638
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in YVES COUSIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES COUSIN
(Get full report from official database of BE for YVES COUSIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES COUSIN
Addition kinds of activities for YVES COUSIN

01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
82119900. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec

Werken bij YVES COUSIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES COUSIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES COUSIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES COUSIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SK TRAITEUR

  Type: Studentenjob

  Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

 • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MOBIEL

  Type: Studentenjob

  zie bijlage

 • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

 • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: STAR MEAL

  Type: Vaste Job

  Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

Zoek naar antwoorden van YVES COUSIN in sociale netwerken
Look for responds of YVES COUSIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES COUSIN. Laat een reactie achter voor YVES COUSIN. YVES COUSIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES COUSIN. Leave a respond for YVES COUSIN. YVES COUSIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES COUSIN op de google maps. Adres en contacten YVES COUSIN
Location of YVES COUSIN on the google maps. Address and contacts of YVES COUSIN

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES COUSIN YVES COUSIN: VINCENT HUNGER | Dekempe | MICHEL SELVAIS | JEAN AH KINE | YVES DEMUYNCK

Other related companies as YVES COUSIN: VINCENT HUNGER | Dekempe | MICHEL SELVAIS | JEAN AH KINE | YVES DEMUYNCK

YVES COUSIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES COUSIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02055786132. Het bedrijf YVES COUSIN bevindt zich op het adres: TENTRAPPENSTRAAT 8; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in YVES COUSIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVES COUSIN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES COUSIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES COUSIN, openstaande posities, locatie van YVES COUSIN op de kaart.

YVES COUSIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES COUSIN, company assigned to the tax number BE02055786132. The company YVES COUSIN is located at the address: TENTRAPPENSTRAAT 8; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in YVES COUSIN were not found.
The main activity of YVES COUSIN is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES COUSIN is not available. You also can look at reviews of YVES COUSIN, open positions, location of YVES COUSIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES COUSIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES COUSIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES COUSIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES COUSIN, employees, financial statistics.