XAVIER BAILY

Contactgegevens XAVIER BAILY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XAVIER BAILY: address, phone, fax, email, website, opening hours

XAVIER BAILY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOUHAUX 16; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43384628 (+32-43384628) 43384628 (+32-43384628)

Fax (fax): +32 (63) 791-48-96 +32 (63) 791-48-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XAVIER BAILY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XAVIER BAILY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XAVIER BAILY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XAVIER BAILY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XAVIER BAILY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XAVIER BAILY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XAVIER BAILY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XAVIER BAILY
Products information XAVIER BAILY

BTW identificatienummer (tax): BE08796997070
Ondernemingsnummer: 4548309326
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in XAVIER BAILY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XAVIER BAILY
(Get full report from official database of BE for XAVIER BAILY)

Aanvulling soorten activiteiten voor XAVIER BAILY
Addition kinds of activities for XAVIER BAILY

245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
20799907. Pindakaas, geraffineerd: niet gemaakt in pindaoliefabrieken | Peanut oil, refined: not made in peanut oil mills
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
50829905. Mengers, bouw en mijnbouw | Mixers, construction and mining
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies

Werken bij XAVIER BAILY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XAVIER BAILY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XAVIER BAILY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XAVIER BAILY. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

 • Office Assistent HR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO ART

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

 • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

 • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

 • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

 • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

 • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van XAVIER BAILY in sociale netwerken
Look for responds of XAVIER BAILY in social networks

Lees alle opmerkingen voor XAVIER BAILY. Laat een reactie achter voor XAVIER BAILY. XAVIER BAILY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XAVIER BAILY. Leave a respond for XAVIER BAILY. XAVIER BAILY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XAVIER BAILY op de google maps. Adres en contacten XAVIER BAILY
Location of XAVIER BAILY on the google maps. Address and contacts of XAVIER BAILY

Andere gerelateerde bedrijven als come XAVIER BAILY XAVIER BAILY: FLMENCH INDUSTRY SA | GEMEENTELIJKE SPORTHAL | FA. LAUREYS L. & ZONEN | Lemenhoek (De) | AUTO-ECOLE I.S.C.

Other related companies as XAVIER BAILY: FLMENCH INDUSTRY SA | GEMEENTELIJKE SPORTHAL | FA. LAUREYS L. & ZONEN | Lemenhoek (De) | AUTO-ECOLE I.S.C.

XAVIER BAILY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is XAVIER BAILY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08796997070. Het bedrijf XAVIER BAILY bevindt zich op het adres: RUE JOUHAUX 16; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in XAVIER BAILY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XAVIER BAILY is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XAVIER BAILY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XAVIER BAILY, openstaande posities, locatie van XAVIER BAILY op de kaart.

XAVIER BAILY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is XAVIER BAILY, company assigned to the tax number BE08796997070. The company XAVIER BAILY is located at the address: RUE JOUHAUX 16; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in XAVIER BAILY were not found.
The main activity of XAVIER BAILY is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of XAVIER BAILY is not available. You also can look at reviews of XAVIER BAILY, open positions, location of XAVIER BAILY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over XAVIER BAILY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XAVIER BAILY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XAVIER BAILY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XAVIER BAILY, employees, financial statistics.