WICKERHOFF

Contactgegevens WICKERHOFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WICKERHOFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

WICKERHOFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERKOUTER 135; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92234357 (+32-92234357) 92234357 (+32-92234357)

Fax (fax): +32 (11) 559-35-61 +32 (11) 559-35-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WICKERHOFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WICKERHOFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WICKERHOFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WICKERHOFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WICKERHOFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WICKERHOFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WICKERHOFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WICKERHOFF
Products information WICKERHOFF

BTW identificatienummer (tax): BE02536163330
Ondernemingsnummer: 9446289062
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in WICKERHOFF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WICKERHOFF
(Get full report from official database of BE for WICKERHOFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor WICKERHOFF
Addition kinds of activities for WICKERHOFF

3716. Stacaravans | Motor homes
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
32910508. Schuur van wolfraamcarbide | Tungsten carbide abrasive
39490401. Bobsleds | Bobsleds
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
50520103. Ijzererts | Iron ore
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec

Werken bij WICKERHOFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WICKERHOFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WICKERHOFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WICKERHOFF. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Operator 2 ploegen (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

 • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

 • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Studentenjob

  Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

 • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tom & Co

  Type: Studentenjob

  • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

 • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

 • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: HEYARU Engineering

  Type: Vaste Job

  Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Flexijob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van WICKERHOFF in sociale netwerken
Look for responds of WICKERHOFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor WICKERHOFF. Laat een reactie achter voor WICKERHOFF. WICKERHOFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WICKERHOFF. Leave a respond for WICKERHOFF. WICKERHOFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WICKERHOFF op de google maps. Adres en contacten WICKERHOFF
Location of WICKERHOFF on the google maps. Address and contacts of WICKERHOFF

Andere gerelateerde bedrijven als come WICKERHOFF WICKERHOFF: JAVIER RICO GARCIA | DE TROYER | Sohet Bultot J | TERWINGEN | Hecas BVBA

Other related companies as WICKERHOFF: JAVIER RICO GARCIA | DE TROYER | Sohet Bultot J | TERWINGEN | Hecas BVBA

WICKERHOFF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WICKERHOFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02536163330. Het bedrijf WICKERHOFF bevindt zich op het adres: NEDERKOUTER 135; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in WICKERHOFF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WICKERHOFF is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WICKERHOFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WICKERHOFF, openstaande posities, locatie van WICKERHOFF op de kaart.

WICKERHOFF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WICKERHOFF, company assigned to the tax number BE02536163330. The company WICKERHOFF is located at the address: NEDERKOUTER 135; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in WICKERHOFF were not found.
The main activity of WICKERHOFF is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WICKERHOFF is not available. You also can look at reviews of WICKERHOFF, open positions, location of WICKERHOFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WICKERHOFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WICKERHOFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WICKERHOFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WICKERHOFF, employees, financial statistics.