DE TROYER

Contactgegevens DE TROYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE TROYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE TROYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RAYMOND LEBLEUX 113; 1428; BRAINE-L`ALLEUD, België

Telefoon (phone): 67772819 (+32-67772819) 67772819 (+32-67772819)

Fax (fax): +32 (2) 183-81-38 +32 (2) 183-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE TROYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE TROYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE TROYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE TROYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE TROYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE TROYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE TROYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE TROYER
Products information DE TROYER

BTW identificatienummer (tax): BE06936737060
Ondernemingsnummer: 7419860839
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE TROYER
(Get full report from official database of BE for DE TROYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE TROYER
Addition kinds of activities for DE TROYER

208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental

Werken bij DE TROYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE TROYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE TROYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE TROYER. Looking for open vacancies in other companies

 • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

 • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: t-interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

 • Plooier BOUW (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

 • Student (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

 • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

 • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

 • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

 • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

  Type: Werfreserve

  Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

 • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van DE TROYER in sociale netwerken
Look for responds of DE TROYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE TROYER. Laat een reactie achter voor DE TROYER. DE TROYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE TROYER. Leave a respond for DE TROYER. DE TROYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE TROYER op de google maps. Adres en contacten DE TROYER
Location of DE TROYER on the google maps. Address and contacts of DE TROYER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE TROYER DE TROYER: Parfumerie Christine | L'ALLIANCE OUVRI?RE | De Cort H | STUDIO DEFINI SCRL | J.M. GILLET

Other related companies as DE TROYER: Parfumerie Christine | L'ALLIANCE OUVRI?RE | De Cort H | STUDIO DEFINI SCRL | J.M. GILLET

DE TROYER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE TROYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06936737060. Het bedrijf DE TROYER bevindt zich op het adres: RUE RAYMOND LEBLEUX 113; 1428; BRAINE-L`ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE TROYER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE TROYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE TROYER, openstaande posities, locatie van DE TROYER op de kaart.

DE TROYER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE TROYER, company assigned to the tax number BE06936737060. The company DE TROYER is located at the address: RUE RAYMOND LEBLEUX 113; 1428; BRAINE-L`ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE TROYER is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE TROYER is not available. You also can look at reviews of DE TROYER, open positions, location of DE TROYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE TROYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE TROYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE TROYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE TROYER, employees, financial statistics.