VITAMINENLAND

Contactgegevens VITAMINENLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITAMINENLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITAMINENLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CEULEMANSSTRAAT 49; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38874116 (+32-38874116) 38874116 (+32-38874116)

Fax (fax): +32 (84) 903-75-93 +32 (84) 903-75-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITAMINENLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITAMINENLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITAMINENLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITAMINENLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITAMINENLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITAMINENLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITAMINENLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITAMINENLAND
Products information VITAMINENLAND

BTW identificatienummer (tax): BE01879730224
Ondernemingsnummer: 7130920410
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VITAMINENLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITAMINENLAND
(Get full report from official database of BE for VITAMINENLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITAMINENLAND
Addition kinds of activities for VITAMINENLAND

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
63519905. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: borg, trouw | Reciprocal interinsurance exchanges: surety, fidelity
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services

Werken bij VITAMINENLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITAMINENLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITAMINENLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITAMINENLAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

 • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

 • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

  Type: Vaste Job

  Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

 • Financial & Business Controller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

 • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

 • IT Support Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

 • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

 • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

  Type: Werfreserve

  Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van VITAMINENLAND in sociale netwerken
Look for responds of VITAMINENLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITAMINENLAND. Laat een reactie achter voor VITAMINENLAND. VITAMINENLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITAMINENLAND. Leave a respond for VITAMINENLAND. VITAMINENLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITAMINENLAND op de google maps. Adres en contacten VITAMINENLAND
Location of VITAMINENLAND on the google maps. Address and contacts of VITAMINENLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come VITAMINENLAND VITAMINENLAND: PANNE MARINE | SOONS JAN | TUSSENDOORTJE | HENRY, CORNELIS & CO | Nagels M

Other related companies as VITAMINENLAND: PANNE MARINE | SOONS JAN | TUSSENDOORTJE | HENRY, CORNELIS & CO | Nagels M

VITAMINENLAND is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITAMINENLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879730224. Het bedrijf VITAMINENLAND bevindt zich op het adres: CEULEMANSSTRAAT 49; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VITAMINENLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITAMINENLAND is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITAMINENLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITAMINENLAND, openstaande posities, locatie van VITAMINENLAND op de kaart.

VITAMINENLAND is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITAMINENLAND, company assigned to the tax number BE01879730224. The company VITAMINENLAND is located at the address: CEULEMANSSTRAAT 49; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VITAMINENLAND were not found.
The main activity of VITAMINENLAND is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VITAMINENLAND is not available. You also can look at reviews of VITAMINENLAND, open positions, location of VITAMINENLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITAMINENLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITAMINENLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITAMINENLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITAMINENLAND, employees, financial statistics.