VITA SANA

Contactgegevens VITA SANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITA SANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITA SANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTO VENIUSSTRAAT 32; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32319610 32319610

Fax (fax): +32 (81) 158-45-40 +32 (81) 158-45-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITA SANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITA SANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITA SANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITA SANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITA SANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITA SANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITA SANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITA SANA
Products information VITA SANA

BTW identificatienummer (tax): BE09045562744
Ondernemingsnummer: 7364379882
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in VITA SANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITA SANA
(Get full report from official database of BE for VITA SANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITA SANA
Addition kinds of activities for VITA SANA

01810107. Struikgewassen, onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Shrubberies, grown under cover (e.g. greenhouse production)
20329900. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)

Werken bij VITA SANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITA SANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITA SANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITA SANA. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Studentenjob

  Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

 • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

 • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

 • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

 • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Airtech Ventilatie

  Type: Vaste Job

  Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

 • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: DENK IP

  Type: Vaste Job

  Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

 • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van VITA SANA in sociale netwerken
Look for responds of VITA SANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITA SANA. Laat een reactie achter voor VITA SANA. VITA SANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITA SANA. Leave a respond for VITA SANA. VITA SANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITA SANA op de google maps. Adres en contacten VITA SANA
Location of VITA SANA on the google maps. Address and contacts of VITA SANA

Andere gerelateerde bedrijven als come VITA SANA VITA SANA: Lusi (Ets) | Falisse Gaelle | ASSURANCES REALLIFE | Crevecoeur E | FRITUUR SPORT

Other related companies as VITA SANA: Lusi (Ets) | Falisse Gaelle | ASSURANCES REALLIFE | Crevecoeur E | FRITUUR SPORT

VITA SANA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITA SANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09045562744. Het bedrijf VITA SANA bevindt zich op het adres: OTTO VENIUSSTRAAT 32; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 553,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VITA SANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITA SANA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITA SANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITA SANA, openstaande posities, locatie van VITA SANA op de kaart.

VITA SANA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITA SANA, company assigned to the tax number BE09045562744. The company VITA SANA is located at the address: OTTO VENIUSSTRAAT 32; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 553,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VITA SANA were not found.
The main activity of VITA SANA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VITA SANA is not available. You also can look at reviews of VITA SANA, open positions, location of VITA SANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITA SANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITA SANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITA SANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITA SANA, employees, financial statistics.