ASSURANCES REALLIFE

Contactgegevens ASSURANCES REALLIFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES REALLIFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES REALLIFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONI?NSTRAAT 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25483675 (+32-25483675) 25483675 (+32-25483675)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES REALLIFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES REALLIFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES REALLIFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES REALLIFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES REALLIFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES REALLIFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES REALLIFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES REALLIFE
Products information ASSURANCES REALLIFE

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ASSURANCES REALLIFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES REALLIFE
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES REALLIFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES REALLIFE
Addition kinds of activities for ASSURANCES REALLIFE

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
762901. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
56990404. Gebreide jurken, op bestelling gemaakt | Knit dresses, made to order
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij ASSURANCES REALLIFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES REALLIFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES REALLIFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES REALLIFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES REALLIFE in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES REALLIFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES REALLIFE. Laat een reactie achter voor ASSURANCES REALLIFE. ASSURANCES REALLIFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES REALLIFE. Leave a respond for ASSURANCES REALLIFE. ASSURANCES REALLIFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES REALLIFE op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES REALLIFE
Location of ASSURANCES REALLIFE on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES REALLIFE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES REALLIFE ASSURANCES REALLIFE: JET | H.B.I. | YOUNG CLUB | COIFFURE MAURICE | Welcome (Le)

Other related companies as ASSURANCES REALLIFE: JET | H.B.I. | YOUNG CLUB | COIFFURE MAURICE | Welcome (Le)

ASSURANCES REALLIFE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES REALLIFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf ASSURANCES REALLIFE bevindt zich op het adres: KOLONI?NSTRAAT 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ASSURANCES REALLIFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES REALLIFE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES REALLIFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES REALLIFE, openstaande posities, locatie van ASSURANCES REALLIFE op de kaart.

ASSURANCES REALLIFE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES REALLIFE, company assigned to the tax number BE01190338134. The company ASSURANCES REALLIFE is located at the address: KOLONI?NSTRAAT 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ASSURANCES REALLIFE were not found.
The main activity of ASSURANCES REALLIFE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES REALLIFE is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES REALLIFE, open positions, location of ASSURANCES REALLIFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES REALLIFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES REALLIFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES REALLIFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES REALLIFE, employees, financial statistics.