VISHANDEL DE VIS

Contactgegevens VISHANDEL DE VIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISHANDEL DE VIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISHANDEL DE VIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLDERSSTRAAT 48; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92243228 (+32-92243228) 92243228 (+32-92243228)

Fax (fax): +32 (53) 850-23-71 +32 (53) 850-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISHANDEL DE VIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISHANDEL DE VIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISHANDEL DE VIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISHANDEL DE VIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISHANDEL DE VIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISHANDEL DE VIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISHANDEL DE VIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISHANDEL DE VIS
Products information VISHANDEL DE VIS

BTW identificatienummer (tax): BE07608276367
Ondernemingsnummer: 2050018310
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VISHANDEL DE VIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISHANDEL DE VIS
(Get full report from official database of BE for VISHANDEL DE VIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISHANDEL DE VIS
Addition kinds of activities for VISHANDEL DE VIS

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
203299. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
28340201. pijnstillers | Analgesics
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service
79229902. Concert management service | Concert management service
79999908. Phrenologist | Phrenologist

Werken bij VISHANDEL DE VIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISHANDEL DE VIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISHANDEL DE VIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISHANDEL DE VIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

 • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

 • Logistiek medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ARTEEL

  Type: Vaste Job

  Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

 • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SCK

  Type: Vaste Job

  Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

 • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Werfreserve

  Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van VISHANDEL DE VIS in sociale netwerken
Look for responds of VISHANDEL DE VIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISHANDEL DE VIS. Laat een reactie achter voor VISHANDEL DE VIS. VISHANDEL DE VIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISHANDEL DE VIS. Leave a respond for VISHANDEL DE VIS. VISHANDEL DE VIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISHANDEL DE VIS op de google maps. Adres en contacten VISHANDEL DE VIS
Location of VISHANDEL DE VIS on the google maps. Address and contacts of VISHANDEL DE VIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VISHANDEL DE VIS VISHANDEL DE VIS: EMIEL VAN ERDEGHEM | HANDYMAN | GYM CLUB ELANS TILLYCIENS | Piano's Van Innis | Exacode

Other related companies as VISHANDEL DE VIS: EMIEL VAN ERDEGHEM | HANDYMAN | GYM CLUB ELANS TILLYCIENS | Piano's Van Innis | Exacode

VISHANDEL DE VIS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VISHANDEL DE VIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07608276367. Het bedrijf VISHANDEL DE VIS bevindt zich op het adres: VOLDERSSTRAAT 48; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VISHANDEL DE VIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VISHANDEL DE VIS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISHANDEL DE VIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISHANDEL DE VIS, openstaande posities, locatie van VISHANDEL DE VIS op de kaart.

VISHANDEL DE VIS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VISHANDEL DE VIS, company assigned to the tax number BE07608276367. The company VISHANDEL DE VIS is located at the address: VOLDERSSTRAAT 48; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VISHANDEL DE VIS were not found.
The main activity of VISHANDEL DE VIS is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VISHANDEL DE VIS is not available. You also can look at reviews of VISHANDEL DE VIS, open positions, location of VISHANDEL DE VIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISHANDEL DE VIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISHANDEL DE VIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISHANDEL DE VIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISHANDEL DE VIS, employees, financial statistics.